reklama
dominique.p
Fanka BB :)
JAAGA, śliczny ogrąglutki bąbelek ;D ;D
To sie podobno nazywa lordoza ciążowa. Takie przecież ciężary mamy "uwiązane" do pasa
, że jakby się kręgoslup tak nie wygiął, toby się złamał chyba :
Leyna pisze:a zauważyłyście, że kobietom w ciąży jakoś inaczej się kręgosłup układa? jakby się zapadał w tej części lędźwiowej do środka...
To sie podobno nazywa lordoza ciążowa. Takie przecież ciężary mamy "uwiązane" do pasa
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
eee, jaaga to specjalnie tak się wygięła, bo chce ze swojego malutkiego brzuszka zrobić większyLeyna pisze:a zauważyłyście, że kobietom w ciąży jakoś inaczej się kręgosłup układa? jakby się zapadał w tej części lędźwiowej do środka...
Jaaga śliczny brzuszek i naprawdę jeszcze nieduży, po porodzie nie będzie widać, że byłaś w ciąży
sandra1982
Jaaga, sliczny zgrabniutki brzuszek! Dalej masz wciecie w pasie 
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D ;D Śliczny! i już delikatna kreseczka Ci się robi!..ładny,zgrabniusi...żadnych rozstępów...oby nas omijały!A mój nie rośnie wybuliło mnie w 4 miesiącu i narazie cisza... 
sandra1982
No to i ja 
Stroj mam malo 'niedzielny'
ale co tam :laugh:
Stroj mam malo 'niedzielny'
sandra1982
I drugie 
reklama
sandra1982
Dzieki Jaaga 
Dokladnie, tylko brzuszek mi rosnie - mam nadzieje, ze tak bedzie juz do konca i szybko wroce do poprzedniego wygladu
Dokladnie, tylko brzuszek mi rosnie - mam nadzieje, ze tak bedzie juz do konca i szybko wroce do poprzedniego wygladu
Podziel się: