reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

;D ;D ;D Przesliczny...a ten kolczyk dodaje uroku! Piękny brzusio!aż miło popatrzeć...teraz to chyba będziemy na okrogło zdjęcia brzusiom robić...piłeczka lekarska kochana...a ja kocham najbardziej na świecie...mój brzusio :laugh:

reklama
hyhy, no ja chciałam powiedzieć, że nie tylko Frutisek ma brzuchol konkretny :) Sandra chyba zaczyna przodować ;) Jakby jej piłkę do brzucha włożyli ;)

Jak hard-core to hard-core ;) Prawie poweekendowa sesja - 24 tc i 6 dni

obraz03324w6d0dy.jpg
obraz03524w6d5lu.jpg

Ups, coś mi się aparat przekrzywił ;) ::) Ale widać co trzeba :laugh:
Już powoli zaczynam rozlewać się na boki, szczególnie w okolicy służącej do siadania, a na plecach mi się robi przeciwwaga w postaci schabów :laugh: :laugh: Ale co tam, kiedyś schudnę :laugh: :laugh: Pozdrawiam ;D

Dominique, w tych rozowych majteczkach to taka sexy mummy jest z Ciebie. Ale widze, ze brzusio tez masz juz konkretny :) Rozrastasz sie podobnie jak ja :) Mnie zaczynaja krzyze bolec, a jak poleze troche dluzej np. ogladajac tv, to potem mam ogromne problemy ze wstaniem - jak staruszka zgieta w pol chodze dopoki sie nie rozruszam :)

wszystkie brzuszki piękne :) z moim się tak porobiło, że rozlazł się w szerz i nie jest o wiele większy niż był. A może tylko mi się tak wydaje? W Weekend zrobię zdjęcia.

Sandra z tym wstawaniem dobrze Cię rozumiem, bo mam tak samo. Zwłaszcza jak się źle położę. A wychodzenie z wanny... nie mówiąc o wycieraniu stóp... Buty na razie jeszcze wiążę - w pozycji na kucki - ale też nie wiem jak długo. Muszę sobie jakieś sandałki wzuwane kupić bo inaczej kiepsko będzie.

A w ogóle to musze powiedzieć, że chyba zaczęłam 7 miesiąc :)

Leyna, to rob foty i wstawiaj :)

Do wanny w ogole nie wchodze, biore tylko prysznic. Jezeli chodzi o wiazanie butow to robie to na siedzaco :) z jedna noga zalozona na druga :)

No to Leyna- III trymestr ma sie rozumiec? :) GRATULACJE!!! A tak wlasciciwe do od ktorego tyg. zaczyna sie 7 miesiac? Bo sa rozne wersje. Kupilam sobie gazete Olivia Ciaza - i tam jest napisane, ze ciaza trwa 38 tygodni...

sandra, bo to różnie piszą... karoo miała dobry pomysł, aby liczyć, że każdy miesiąc ma 31 dni, bo ciąża trwa 40 tyg czyli 280 dni, i to tak wychodzi mniej więcej. a mi kolejne zamknięcie 31 dni wyszło 1 maja... dzięki za gratulacje. raju, jak ten czas zapieprza... a jeszcze niedawno miałam nudności ;)

reklama
A to mój brzuchol w 28 tygodniu i 1 dniu. Rośnie sobie całkiem, całkiem... :laugh:

Do góry