reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzieki dziewczynki! No, brzucholek mi rosnie - wydaje sie, ze z dnia na dzien jest coraz wiekszy
Nie zwracajcie uwagi na moje gatki - bo sa z lekka sprane ) i nie za bardzo nadaja sie do "wystapien publicznych"
Nie zwracajcie uwagi na moje gatki - bo sa z lekka sprane ) i nie za bardzo nadaja sie do "wystapien publicznych"
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D ;D Karoo niezła laska z Ciebie.Brzusio prawie jak mój : ..a tak na poważnie..cudowny,piękkny...i bluzeczka bajera!ale czy za 3 miesiące też będzie taki sliczny...? Jeju trzba się rozglądać za taczkami pomału..
sandra1982
Dzieki Karoo!
I ja sie bede rozgladac za jakims wozkiem na ktorym moglabym wozic moj brzuchol, bo wydaje mi sie, zebedzie duzyyyyyyyyyyyyyyyyyy Nawet moja mama tak mowi.
I ja sie bede rozgladac za jakims wozkiem na ktorym moglabym wozic moj brzuchol, bo wydaje mi sie, zebedzie duzyyyyyyyyyyyyyyyyyy Nawet moja mama tak mowi.
sandra1982
Joas, nie przesadzaj z ta chudzinka! Mnie sie wydaje, ze wygladam jak paczus
Co do kolczyka to szkoda mi go wyciagnac, zeby dziurka nie zarosla, a skoro nie przeszkadza narazie w niczym, to go zostawilam.
Co do kolczyka to szkoda mi go wyciagnac, zeby dziurka nie zarosla, a skoro nie przeszkadza narazie w niczym, to go zostawilam.
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
a to moj obiecany brzuszek. jest to 21w5d
dominique.p
Fanka BB :)
Asmodis, fajniutki, zgrabniutki, malutki brzusio Ty chudzinko
reklama
sandra1982
Asmodis, ale masz fajny, malutki brzusio. Taki zgrabnutki strasznie, prawie w ogole nie widac, ze w ciazy jestes! Moze troszke Moj brzuch przy Twoim wyglada jak arbuz
Podziel się: