G
gosc12
Gość
A ja czuję , że ja już minęłam 30 tydzień to zaczęła się właśnie ta końcówkaJuż co raz bliżej ale i tak jeszcze sporo czasu , już bym chciała końcówkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja czuję , że ja już minęłam 30 tydzień to zaczęła się właśnie ta końcówkaJuż co raz bliżej ale i tak jeszcze sporo czasu , już bym chciała końcówkę
A ja czuję , że ja już minęłam 30 tydzień to zaczęła się właśnie ta końcówka
:O to jak by tak liczyć to mi zostało 49 dni do poroduTez mam tak jak Ty, zostało teoretycznie 80 dni także nawet i za 60 można już rodzic
Super wyglądasz :*A to mój[emoji5]skończony 28tcZobacz załącznik 858871
Jaki mały brzuszekTradycyjnie niedzielne foto. Aktualnie 29+4.Zobacz załącznik 860889
Pękniesz niedługoJak co 2 tyg aktualizacja domku naszej córeczki Kornelii [emoji5]
Tak było w 28 tygodniu, tak jest teraz w 30/31 tygodniu
Zobacz załącznik 861474Zobacz załącznik 861475