Maljan
Fanka BB :)
Śliczny, malutki brzucholek :*A to mój[emoji4] 27tc Zobacz załącznik 854997
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny, malutki brzucholek :*A to mój[emoji4] 27tc Zobacz załącznik 854997
Ale malusieńki :* gdzie twoja dzidzia się mieści ..A to mój[emoji4] 27tc Zobacz załącznik 854997
Nie wiem[emoji4] we wtorek się okaże ile waży[emoji4]Ale malusieńki :* gdzie twoja dzidzia się mieści ..
Hej dziewczyny ja oczywiście jak co 2 tygodnie wrzucam aktualizacje brzuszka. Dziś zaczynamy 26 tydzień czyli rzekomo 27, ale ja i tak nie potrafię liczyć tak do przodu.
Tutaj brzuszek w 24, a tu w 26 tyg. Zobacz załącznik 851682Zobacz załącznik 851683
A to mój[emoji4] 27tc Zobacz załącznik 854997
No teraz z tygodnia na tydzień coraz większe dzieciaczki będą a my już prawie na wylocie bo 30 zaraz kończymyNo wlasnie nie wiem pewnie moje biedactwo małe mega skulone jest mam szerokie biodra to też inaczej a potem jak zacznie rosnac przy koncu to dopiero wielki będzie ..
A to dzisiaj 28.4 tydz już większy jak tydzień temu Zobacz załącznik 855778
Widać różnicę też muszę się zebrać do zdjęcia bo coś ostatnio się rozleniwilamJak co 2 tyg aktualizacja, tak było w 26 tyg, teraz 28 tydzień
Zobacz załącznik 856447Zobacz załącznik 856448Zobacz załącznik 856449
Już co raz bliżej ale i tak jeszcze sporo czasu , już bym chciała końcówkęNo teraz z tygodnia na tydzień coraz większe dzieciaczki będą a my już prawie na wylocie bo 30 zaraz kończymy