reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Eeee tam niby tam pisze a tu cały czas mnie kordzi żeby sprawdzić co tam u Was ;D
gaga a co do ząbków to jak Olkowi wychodziły górne jedynki to też krzywo a teraz troszke sie wyrównały aczkolwiek nie są idealnie proste, a poza tym jest spoora przerwa miedzy nimi, ale to chyba normalne z tego co obserwuje, wyjdzie cała reszta so bedzie ciaśniej i ząbki sie przytulą do siebie, oby znow nie za bardzo ;)
Agata trzymamy kciuki easy driver ;) :laugh: ;D

no to mnie uspokoiłyście, to dolne jedynki i tak własnie do środka rosną,
ja pobuszowałam na allegro i normalnie jestm zakręcona ;D

Evelinka my tesciowej kupilismy na serducho koniaka bo nic nie moglismy wymyslic
a małej tez by sie przydało krzesełko ale takie jek mi sie podoba kosztuje ok 300 z hakiem (troche duzo) a nie wiem czy by sie nie ucieszyła bardziej jakas zabawka tyle ze to na pare dni i rzuci w kat  i mamy poza tym troche dzieciaków i chrzesnikowi meza tez co trzeba tylko problem w tym ze ma 5 lat i juz wszystko i nie ma co mu kupis poszukam chyba cos w ofercie na allegro

Co do spania to mała zazwyczaj wstaje ok 8 idzie spac ok 10 spi ok 1,5 godz potem ok 2 i spi ok,2 i czasem ok 7 idze spac na 1 godz bo jest przed kapaniem nie do zycia i na noc idzie spac przewaznie po22

Gaga naszej małej tez urosły jedyneczki na dole krzywe  ale  zabkami stałymi dopiero  martwic i ewentualnie prostowac a mam nadzieje ze zabi bedzie miała po tatusiu to beda zdrowe i proste oby nie pon mnie bo nie dosc ze troche krzywe to i popsutych.. tez musze wyrwac jednego itp. ale nie chce mi sie wybrac

I Spóżnione wczorajsze życzonka dla wszystkich moc buziaczków!!!!!

Agata  ja bez prawka jak bez reki a przydał by sie drugi samochód byłoby lepiej bo zabiera auto na prawie cały dzien ale narazie moge zapomniec powodzenia   jak sie rozjezdzisz to pozniej nie bedzie ci mezus chciał tak czesto auta dawac

spadam bo ktos zadzwonił i obudził mi laske ładna dzis pogoda to sie zbieramy na spacerek
:laugh:

oj ja też musze prawko zrobić, bo może teściowei by nam pożyczyli autko na wypady, bo mój ojciec za cholerę mi nie da mama by dała, ale on za nic

Hejka Sierpniówki! udało mi się zajrzeć, bo się już za wami bardzo stęskniłam.
Byłam dziś z małą na kontrolnej wizycie a przez ten cyrk na ulicach w W-wie to już nie wracam do pracy i jestem w domu, Roksi z nianią na spacerze a ja mam labe...albo i nie bo wczoraj koleś wjechał mi w tyłek samochodu i muszę pojechać do warsztatu wycenić szkode.
Mała waży 9800 i ma 75 cm, raczkuje, wstaje, rzuca piłką, troche gada, rozróżnia niektóre zwierzątka, robi papa, kosi kosi i wyciąga rękę na przywitanie, to tak w skórcie o Roksanie, a teraz biorę się za resztę czytania co tam u was słychać i jak się mają wasze szkraby, bom bardzo ciekawa.
buziaczki,

Właśnie mam w domu to co pisałam na wątku z zabawkami.
Trójka dzieci, wszystie zabawki grające grają, dzieci krzyczą, piszczą,biegają,( Łukasz na raczkach za nimi).
Jest głośno !!!!!
Uf....

anika witaj po dłuuuuuuuugiej przerwie, ucałuj Roksi od nas

dziewczyny czy katarek może być od ząbkowania ??? bo normalnie nie wiem czy małą sie przeziębiłą czy to od ząbków, warjuje już powoli

reklama
słowiczek pisze:
Marta, nic nie mów o zmianie pracy przez męża. Mój jest już trzeci miesiąc ( a zostały jeszcze cztery) na okersie próbnym.

Słowiczku to tylko tak dla wyjaśnienia, bo nie wiem czy jesteście świadomi tego, że okres próbny trwa 3 m-ce wg kodeku pracy a to że ktoś sobie coś napisze to nie ma znaczenia, chyba że ma wpisane nie okres próbny a czas określony 7 m-cy. A te różnice są tak naprawdę ważne tylko wprzy wypowiedzeniu, a to mam nadzieję was nie będzie dotyczyło.
pozdrawiam i ułałuj Łukaszka i Gabę oczywiście też

Do góry