reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witam :D
Domicela my sie chyba z tym mlekiem nie dogadałyśmy ja też 150 wody +proszek czyli tak samo jak ty!!! ;D tylko ze 4 razy.Wiec chyba też dobrze daje.
Gaga nic sie nie łam ja karmiłam do 6 miesiecy a od 5 zaczełam dokarmiać bebilonem pepti ,bo okazało sie że mało przybiera na wadze a w nocy wisiał u cyca jak pijawka i tez sie nie wysypiałam.
mnie kazał lekarz dokarmiać i powiedział ze mały sie dużo rusza i spala to co zje z mojego cyca,dlatego wciaz był głodny.a mleczko butelkowe załatwiło sprawe :D
Niestety jak przestałam karmić nadal czuje sie nie wyspana bo zaczeły sie zeby. ::) :p
Słowiczku trzymaj sie kobitko jesteś silna a tak na pocieszenie to moj maz tez całymi dniami w pracy i ja też wysiadam a tym bardziej że jeszcze chodze do pracy na 4 godz dziennie.ten tydzien też dał mi w d..e bo Julia w domu bo chora dobze że ona uzdolniona tak jak żużaczek i wciąz maluje.Już ryze papieru do drukarki wykonczyła swoimi arcydziełami.Ale ciesze sie bo chociaż ona umie sie już soba zając.
Żużaczku dzieki za wzory ;D

reklama
Laski co z @ macie regularnie czy nie? bo cholera zaczynam się martwić!

Słowiczku trzymaj się, już niedługo wiosna rozkwitnie w pełni a znią jestem pewna i nasze humory.

Hej, dziewczynki.

Ja dzisiaj z rana byłam na zakupkach. Musiałam kupić dziewczynom spodnie, bo mi ze wszytskiego powyrastałay i nie miałam im co założyć na dwór. Kupiłam im takie fajne dzinsy. Wkleję zdjęcia w poniedziałek.

A ja się juz prawie spakowałam i czekam bo jadę do Mamy na weekend. Ale zajrzę do Was jutro bo ide do pracy.

I chyba pojde jutro do fryzjera, ale to sie okaze czy Mama da sobie rade z moimi potworkami:)

gaga ja mam takie nocki prawie cały czas... czasem (własciwie najczesciej) jeszcze gorsze. Ale zahartowałam sie przy Bogusiu ;D.

Co do kolorków. To nie maluje jedynie w jasnych perłowych - bo fatalnie to potem na zdjęciach wychodzi. Przy mak. slubnych trzeba przede wszystkim zwracac uwage na to, jak beda sie prezentowały na fotografii i na filmie. Nie wiem jeszcze jaką suknie bedzie miała panna młoda i jaka wiazankę. To zadecyduje o makijazu

Żużaczku, widzę, że Ty jesteś wszechstronnie uzdolniona. Zazdroszczę. I zrób zdjęcie tej dziewczynie i pokaż nam.

marta przez pare lat pracowałam w perfumerii, a ze skonczyłam plastyk to mnie szefostwo wysyłało na wszelkiej masci szkolenia no i paciałam rózne stare gęby ;D.

Witajcie po południu. Królewna śpi, za oknem raz czarno i leje, a po chwili słonko jak na Hawajach. Byłam z Małą u lekarza. Jak zobaczyła jak Misiula przebiera nogami, kręci się i wszystko musi wziąć do rączek to wyśmiała (prawie) mój problem. Stwierdziła, że taka jej uroda, widać, że zdrowa, przynajmniej nie będzie musiała się w przyszłości odchudzać. Powiedziała to co Wy radziłyście i co podpowiadała mi intuicja, tzn, żeby może na kilka dni darować sobie karmienie i zostać przy cycku. No to do niedzieli dam jej spokój. Fajna babka.
Gaga, u nas w nocy to samo, ale przyznaję, że jestem super wyspana, bo Mała śpi z nami i jak słyszę, że się kręci to wywalam cyca i śpię dalej. Taka jestem wygodnicka.

arabella, zuzaczku ja wiem że się poddałam za łatwo, ale nie wyrabiam już, troszkę mi z tym źle.........
arabella ja też z małą śpię ale niestety jak się budzę i ja karmię to potem ja mam kłopoty z zaśnięciem, im jestem bardziej zmęczona tym gorzej śpię, mała spoko dostanie cyca i śpi, nie ma tak że np. gada 2 godziny w nocy, ale ja nie mogę po tych ciągłych pobudkach zasnąć i np. nie śpie od 1 do 2.30 zasypiam a ona budzi mni o 3 na papu i tak w kółko i to jest główny problem, gdybym od razy cięła komara po karmieniu to byłoby spoko

zuzaczku ja na slub miałam cienie własnie koloru krem i drugi to takie stare złoto, oba perłowe ;D na szczęście zdjęcia według mnie wyszły spoko i film też, ale to był taki delikatny makijaż

Mailen gratuluję następnego wyczynu Olka. Ania też dopiero w tym tygodniu zaczęła się przewracać z plecków na brzuszek, ale tylko w jedną stronę. Czy Twój Oluś też ma upodobaną jedną stronę obrotu?

Anikawi, ja w ogóle nie mam @. Jeszcze.

Żużaczku, Ty zdolniacha jesteś. Jest coś czego nie umiesz robić? ;)

reklama
Do góry