reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

arabella wszystkie czekamy z gratulacjami, a ty nas trzymasz w niepewnosci caly czas:-D

ja mialam remanent w aptece w ten weekend wiec czasu niet

w czwartek u dziewczyn w przedszkolu jaselka, alez jestem ciekawa jak tam moje artystki wypadna:-)

reklama
ta arabella nie pasuje, dobra jesteś :-)
oby poszło szybko i gładko, tego Ci zyczę no i melduj się jak tam postępy

arabella :-D:-D:-D:-D no niemożliwa jest!!!!!
teraz już najwyższy czas na meldowanie się i codzienne podpisywanie listy u nas :tak:;-)
my dziś wróciliśmy z Niekłańskiej od laryngologa i 29.01 mamy zabieg na migdały, boże już się zaczynam bać...to nasz pierwszy zabieg,co ja gadam to bedzie pierwszy pobyt Olka w szpitalu, nie wiem jak ja to przeżyje...a co dopiero ta mała bidulka....
ale mamy dziś prawdziwą zimę...oby tak było na świata

Melduję się. Serio mi nie pasuje, bo mój mąż wyjeżdża od piątku do poniedziałku. I tak siedzę u Rodziców, ale...
Byłam dzisiaj na KTG, skurczy zero chociaz ja od rana czułam. Lekarz stwierdził, że wszystko jest ładnie gotowe, rozwarcie na 3 cm i pytał czy zostaję w szpitalu. Nie zostałam, bo nie ma mojej położnej. Zaczyna dyżur o 19 i uzgodnili z ginem, że jak chcę, to mam przyjechać wieczorem i już oni się postaraja, żebym dzisiaj urodziła. No i się zastanawiam, bo moje skurcze ustały. Czasami mnie tylko ćmi, ale to nie to. Wolałabym jednak jak najbardziej naturalnie. Hmmm

Księżniczka Anna Weronika już na świecie. Ur o godz 1.51, 56 cm i 3680g. Uszczęsliwiła rodziców i siostry, podjadła i grzecznie śpi.

reklama
Arabella - gratulacje, kolejna kobietka na świecie :-D

Mój małżonek pogodził się z 3 dziewczynką - tyle, że ja ani w ciąży ani nie planuję ciąży. Właśnie wróciłam do pracy :-D

Do góry