reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Arabella gratuluję najmłodszej córeczki :tak::-)
Jak, posprzątałaś już po pobycie w szpitalu?
Jak mała Ania?

Jutro mamy jasełka, zobaczymy jak gwiazda wystąpi :tak:

A poza tym... ziiima :-p

Arabella OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!

Co do zwolnienia na dziecko, kiedyś było 100% a teraz 80%.:nerd:

Ja wczoraj byłam na jasełkach, Damianek był diabełkiem:-p Pospiewalismy kolędy i było naprawdę sympatycznie:tak: Prawie wszystkie mamy z grupy się dobrze znają więc zawsze jest fajnie sie spotkać. Tatus siedział z córą, która jak nigdy w tych godzinach spała.:tak:

Robokop na posterunku!

agata, ano zatrzymali mnie w tym szpitalu, bo miałam łyżeczkowanie i poszło dużo krwi i hemoglobina mi spadła. Już mieli mi przetaczać krew, ale wyszłam po znajomości.
W porodzie najgorsze jest leżene potem w szpitalnym łóżku!

Widzę, że wszędzie w przedszkolach jasełka. Michalinka siedział u babci jak mnie nie było i nawet nie wiem co w naszym przedszkolu. Muszę się zorientować, bo chba w poniedziałek juz ją poślę.

Robokop na posterunku!

agata, ano zatrzymali mnie w tym szpitalu, bo miałam łyżeczkowanie i poszło dużo krwi i hemoglobina mi spadła. Już mieli mi przetaczać krew, ale wyszłam po znajomości.
W porodzie najgorsze jest leżene potem w szpitalnym łóżku!

Widzę, że wszędzie w przedszkolach jasełka. Michalinka siedział u babci jak mnie nie było i nawet nie wiem co w naszym przedszkolu. Muszę się zorientować, bo chba w poniedziałek juz ją poślę.

O rany, arlabella ja takie sobie żarty robię a ty po takim zabiegu już w domu :szok:

U nas jasełka dopiero w poniedziałek :tak::tak:

znacie moze jakieś namiary na osobę zajmujacą się korekta prac mgr? bo ja musze swoją oddać, błędy stylistyczne, interpunkcja itp....na mysl przyszla mi nasza Goga, ale nie ma z Nią kontaktu, nie było Jej tu już baaaardzo dawno...napisalam do niej maila...zobaczymy moze sie odezwie i cos podpowie czy sama zajmuje sie czyms takim a jak nie to moze bedzie mogla mi kogos polecic.

hej
Arabella GRATAULCJE!!! i wracaj szybko do formy!!!
u nas jasełka były w czwartek tomek był pastuszkiem... no ale po 5 dniach chodzenia do przedszkola znowu chory
radzio ma już 2 ząbki i siedzi i pełza poza tym ja przeziębiona a radek kończy katar
i ciągle jeszcze sprzątam po prawie miesiąc trwającym remoncie

reklama
szok jak ten czas leci Radzio już pełza, 2 ząbki chłop 7 miesięcy szooookkkk:szok: tylko my wciąż młode i piękne he he he :-):-D

Do góry