reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

u nas panuje jakis dziwny wirus , kaszel mega , czasami ból gardła albo ucha ... i to wszystko... u mnie w domu to wszyscy tym diabelstwem zarazeni....Olo o dziwo najlżej przechodzi... ale do przedszkola go nie puszczam -ach w przedszkolu kilka dzieci u szejsciolatkow zachorowało na szkarlatyne...super

reklama
Żaneta - u nas w wakacje była szkarlatyna, Marysia zabrała ją ze sobą na wakacje :confused2: ale bardzo lekko przeszła :tak:

Słowiczku - dzisiaj pytałam sie o te szepionki na grypę no i pani doktor nie dała jednoznacznej odpowiedzi - ona swoje dzieci zaszczepiła ale chłopaki mają po 8 lat, co do dzieci w wieku naszych nie wiedziała co poradzić :confused2: Słyszałam, właśnie, że lakrze zalecają szczepienie dorosłych ale dzieci nie.

O tym dziecku co zmarło to często nie podawali, ze miało jakieś wady wrodzone.:crazy:

U nas zagrożenie świńską grypą minęło. Dzieci coś dopadło innego ale już zdrowieją.
Ale faktycznie w rejonie został potwierdzony na razie jeden przypadek tej nowej grypy. Właśnie u tego chłopca. Chłopiec już dochodzi do siebie, nie wiem jak reszta dzieci i jego siostra, która też wylądowała w szpitalu.
W przedszkolu na 180 dzieci chodzi tylko ponad 20. A przedszkola nie zamkną, sanepid nie stwierdził zagrożenia, kazał myć częściej ręce...

Kupiec nam się wycofał i czekamy na kolejnych...
Mąż dostał już nową pracę w Żaracj i od stycznia on tam a ja tu.

A jak tam Wasze zdrówko i dzieciaczków. Piszcie, bo jakoś tu tak cicho...czyżby się sypało...a może łatwiej będzie kontynuować pisanie na zamkniętym.Bo ja myślę, ze tak będzie lepiej...

A u nas odpukać, odpukać ok

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy :tak::tak:

Maria miała wczoraj wróżby andrzejkowe i wyszło, że z grupy pierwsza wyjdzie za mąż :-D, D. zazdrosny :eek:

he he agata, ci tatusiowie:-D

Hania miala wrozbe w cukierku "poznasz nowego kolege":-D

slowiczku dobrze ze nie dopadla was grypa, u nas dziewczyny drugi tydzien w przedszkolu i helena znow ma ataki suchego kaszlu:confused2:

my zdrowi poki co,T w stresie bo jesli pogoda dopisze to w czwartek bedzie mial egzamin praktyczny na PPL

jak dla mnie mozemy pisac na zamknietym

pozdrawiam

my tfu tfu dziś trzeci dzień w przedszkolu i na razie OK trzyma się jakoś...oby jak najdłużej
agata jak tam odnalazłaś się dziś w pracy, jak niania?

reklama
Arabella Ty jeszcze w dwupaku? Jak idzie wicie gniazdka (no wiesz, ten syndrom ;-))
Aha, piernik staropolski dojrzewa, ciekawa jestem wyniku za 4 tygodnie :tak:

Słowiczek uff, dobrze, że to nie ta odmiana grypy. Oj nie możecie zagrzać miejsca. Oby to już ostatnia przeprowadzka. Powodzenia w sprzedaży domku.
A co do zamkniętego to czemu nie

Agata jak tam po powrocie do pracy? Luzik, co? ;-)

Mailen oby tak dalej z przedszkolem :tak:

Do góry