reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

u nas panuje jakis dziwny wirus , kaszel mega , czasami ból gardła albo ucha ... i to wszystko... u mnie w domu to wszyscy tym diabelstwem zarazeni....Olo o dziwo najlżej przechodzi... ale do przedszkola go nie puszczam -ach w przedszkolu kilka dzieci u szejsciolatkow zachorowało na szkarlatyne...super

reklama
Żaneta - u nas w wakacje była szkarlatyna, Marysia zabrała ją ze sobą na wakacje :confused2: ale bardzo lekko przeszła :tak:

Słowiczku - dzisiaj pytałam sie o te szepionki na grypę no i pani doktor nie dała jednoznacznej odpowiedzi - ona swoje dzieci zaszczepiła ale chłopaki mają po 8 lat, co do dzieci w wieku naszych nie wiedziała co poradzić :confused2: Słyszałam, właśnie, że lakrze zalecają szczepienie dorosłych ale dzieci nie.

O tym dziecku co zmarło to często nie podawali, ze miało jakieś wady wrodzone.:crazy:

U nas zagrożenie świńską grypą minęło. Dzieci coś dopadło innego ale już zdrowieją.
Ale faktycznie w rejonie został potwierdzony na razie jeden przypadek tej nowej grypy. Właśnie u tego chłopca. Chłopiec już dochodzi do siebie, nie wiem jak reszta dzieci i jego siostra, która też wylądowała w szpitalu.
W przedszkolu na 180 dzieci chodzi tylko ponad 20. A przedszkola nie zamkną, sanepid nie stwierdził zagrożenia, kazał myć częściej ręce...

Kupiec nam się wycofał i czekamy na kolejnych...
Mąż dostał już nową pracę w Żaracj i od stycznia on tam a ja tu.

A jak tam Wasze zdrówko i dzieciaczków. Piszcie, bo jakoś tu tak cicho...czyżby się sypało...a może łatwiej będzie kontynuować pisanie na zamkniętym.Bo ja myślę, ze tak będzie lepiej...

A u nas odpukać, odpukać ok

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy :tak::tak:

Maria miała wczoraj wróżby andrzejkowe i wyszło, że z grupy pierwsza wyjdzie za mąż :-D, D. zazdrosny :eek:

he he agata, ci tatusiowie:-D

Hania miala wrozbe w cukierku "poznasz nowego kolege":-D

slowiczku dobrze ze nie dopadla was grypa, u nas dziewczyny drugi tydzien w przedszkolu i helena znow ma ataki suchego kaszlu:confused2:

my zdrowi poki co,T w stresie bo jesli pogoda dopisze to w czwartek bedzie mial egzamin praktyczny na PPL

jak dla mnie mozemy pisac na zamknietym

pozdrawiam

my tfu tfu dziś trzeci dzień w przedszkolu i na razie OK trzyma się jakoś...oby jak najdłużej
agata jak tam odnalazłaś się dziś w pracy, jak niania?

reklama
Arabella Ty jeszcze w dwupaku? Jak idzie wicie gniazdka (no wiesz, ten syndrom ;-))
Aha, piernik staropolski dojrzewa, ciekawa jestem wyniku za 4 tygodnie :tak:

Słowiczek uff, dobrze, że to nie ta odmiana grypy. Oj nie możecie zagrzać miejsca. Oby to już ostatnia przeprowadzka. Powodzenia w sprzedaży domku.
A co do zamkniętego to czemu nie

Agata jak tam po powrocie do pracy? Luzik, co? ;-)

Mailen oby tak dalej z przedszkolem :tak:

Do góry