reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
hej agata o co chodzi z tym agentem:cool2:?

u nas chorob cd, jutro ide z dziewczynami do lekarza, dzis sie nie dostalam:crazy:

juz 3 tydzien nie ida do przedszkola fajnie co?

Jak zdam egzamin, co go właśnie przesunełam zostanę Certified Internal Auditor czyli CIA :laugh2:

U nas dzisiaj było 6 dzieci w grupie :szok:, a moje muszą dotrwać do wizyty u lekarza, żebym mogła je zaszczepić - Anka to ta odra/różyczka i co tam jeszcze a Maria menigokoki. Oby dortwały bo na wizytę czema prawie miesiąc :eek:

Agata co do biznesu to chyba musi troche poczekać , mialam zamiar otworzyc taką knajpkę w stylu starej chaty, no ale teraz pewnie najpier bedziemy dom budowali ....mąż ma własny biznes i troche mu pomagam ale minimalnie, dzieciaki mi cały dzien zajmują tak ze nawet czasu na nic innego nie mam

ejo

u nas akcja ucho na szczescie sie skonczyla dobrze

dziewczyny w poniedzialek do przedszkola juz ida i mam nadzieje ze pochodza z tydzien:-D

mailen moj T ostatnio robil super zapiekanke z makaronu i klopsikow mielonych, ale przepisu nie mam niestety, nie wiem skad go wzial

ale wkleje ci n aprzepisach cos z ziemniakow

No u mnie tydzień dzieci pochodziły i Łuki znów problem z uchem...

A tak poza tym szykują nam się znów zmiany związane z miejscem zamieszkania...9 przeprowadzka czeka...wrrrrr...
Mailen, ja z kolei ciągle sprzątam...klienci przychodzą oglądać chatę więc musi być w miarę czysto. Także ostatnio tylko pucuję wrrrrrrrrr......
pozdrawiam.

słowiczku macie siłę do tych przeprowadzek:-D podziwiam:tak: no wlasnie, gdzie tym razem, musicie miec juz cos na oku skoro klienci przychodza ten ogladać....
widze ze akcja ucho nie tylko u nas, Olek jeszcze na antybiotyku, chociaz juz jest OK nie goraczkuje i nie narzeka na ucho, ale antybiotyk musi skonczyc brac...i ten tydzien jeszcze posiedzi w domu, w poniedzialek ja mam wolne a reszta tyg tak troche kombinowana codziennie z kims innym dzien z babcia, 2 dni z tata...piatek jeszcze tylko nie obsadzony w grafiku :-D
wczoraj zadzwonila babeczka z agata meble ze meble juz sa na magazynie, zeby przyjechac doplacic reszte kasy i sie umowic na transport, tak sie ciesze ze jednak sie udalo bo balam sie ze jednak nie wyrobimy sie na swieta z tym pokojem, a tak mi sie marzyla juz choinka w nowym pokoju, no i wszystko wskazuje na to ze jednak sie uda:tak::-)

reklama
Słowiczku - o rany, sprzedajecie domek :-(, gdzie się przeprowadzacie?

Siedzę z młodszą (uziemiona w łóżku :-p) D. pojechał z Marią do teatru mam nadzieję, że będą bilety bo D. nie chciał rezewować a nie pojechał wczeeśniej kupić. Marysia przez cały tydzień mówiła o tym teatrze.

A przy okazji - na jaki film możnaby pójść z Marią do kina?

O dostałam sms że się udało z tym teatrem :-)

Do góry