reklama
agata806
Fan(ka)
hej agata o co chodzi z tym agentem?
u nas chorob cd, jutro ide z dziewczynami do lekarza, dzis sie nie dostalam
juz 3 tydzien nie ida do przedszkola fajnie co?
Jak zdam egzamin, co go właśnie przesunełam zostanę Certified Internal Auditor czyli CIA
U nas dzisiaj było 6 dzieci w grupie , a moje muszą dotrwać do wizyty u lekarza, żebym mogła je zaszczepić - Anka to ta odra/różyczka i co tam jeszcze a Maria menigokoki. Oby dortwały bo na wizytę czema prawie miesiąc
żaneta28
Fan(ka)
Agata co do biznesu to chyba musi troche poczekać , mialam zamiar otworzyc taką knajpkę w stylu starej chaty, no ale teraz pewnie najpier bedziemy dom budowali ....mąż ma własny biznes i troche mu pomagam ale minimalnie, dzieciaki mi cały dzien zajmują tak ze nawet czasu na nic innego nie mam
atol
Fanka BB :)
ejo
u nas akcja ucho na szczescie sie skonczyla dobrze
dziewczyny w poniedzialek do przedszkola juz ida i mam nadzieje ze pochodza z tydzien
mailen moj T ostatnio robil super zapiekanke z makaronu i klopsikow mielonych, ale przepisu nie mam niestety, nie wiem skad go wzial
ale wkleje ci n aprzepisach cos z ziemniakow
u nas akcja ucho na szczescie sie skonczyla dobrze
dziewczyny w poniedzialek do przedszkola juz ida i mam nadzieje ze pochodza z tydzien
mailen moj T ostatnio robil super zapiekanke z makaronu i klopsikow mielonych, ale przepisu nie mam niestety, nie wiem skad go wzial
ale wkleje ci n aprzepisach cos z ziemniakow
słowiczek
mama pisklaczków
No u mnie tydzień dzieci pochodziły i Łuki znów problem z uchem...
A tak poza tym szykują nam się znów zmiany związane z miejscem zamieszkania...9 przeprowadzka czeka...wrrrrr...
Mailen, ja z kolei ciągle sprzątam...klienci przychodzą oglądać chatę więc musi być w miarę czysto. Także ostatnio tylko pucuję wrrrrrrrrr......
pozdrawiam.
A tak poza tym szykują nam się znów zmiany związane z miejscem zamieszkania...9 przeprowadzka czeka...wrrrrr...
Mailen, ja z kolei ciągle sprzątam...klienci przychodzą oglądać chatę więc musi być w miarę czysto. Także ostatnio tylko pucuję wrrrrrrrrr......
pozdrawiam.
Mailen
Fanka BB :)
słowiczku macie siłę do tych przeprowadzek podziwiam no wlasnie, gdzie tym razem, musicie miec juz cos na oku skoro klienci przychodza ten ogladać....
widze ze akcja ucho nie tylko u nas, Olek jeszcze na antybiotyku, chociaz juz jest OK nie goraczkuje i nie narzeka na ucho, ale antybiotyk musi skonczyc brac...i ten tydzien jeszcze posiedzi w domu, w poniedzialek ja mam wolne a reszta tyg tak troche kombinowana codziennie z kims innym dzien z babcia, 2 dni z tata...piatek jeszcze tylko nie obsadzony w grafiku
wczoraj zadzwonila babeczka z agata meble ze meble juz sa na magazynie, zeby przyjechac doplacic reszte kasy i sie umowic na transport, tak sie ciesze ze jednak sie udalo bo balam sie ze jednak nie wyrobimy sie na swieta z tym pokojem, a tak mi sie marzyla juz choinka w nowym pokoju, no i wszystko wskazuje na to ze jednak sie uda:-)
widze ze akcja ucho nie tylko u nas, Olek jeszcze na antybiotyku, chociaz juz jest OK nie goraczkuje i nie narzeka na ucho, ale antybiotyk musi skonczyc brac...i ten tydzien jeszcze posiedzi w domu, w poniedzialek ja mam wolne a reszta tyg tak troche kombinowana codziennie z kims innym dzien z babcia, 2 dni z tata...piatek jeszcze tylko nie obsadzony w grafiku
wczoraj zadzwonila babeczka z agata meble ze meble juz sa na magazynie, zeby przyjechac doplacic reszte kasy i sie umowic na transport, tak sie ciesze ze jednak sie udalo bo balam sie ze jednak nie wyrobimy sie na swieta z tym pokojem, a tak mi sie marzyla juz choinka w nowym pokoju, no i wszystko wskazuje na to ze jednak sie uda:-)
reklama
agata806
Fan(ka)
Słowiczku - o rany, sprzedajecie domek :-(, gdzie się przeprowadzacie?
Siedzę z młodszą (uziemiona w łóżku ) D. pojechał z Marią do teatru mam nadzieję, że będą bilety bo D. nie chciał rezewować a nie pojechał wczeeśniej kupić. Marysia przez cały tydzień mówiła o tym teatrze.
A przy okazji - na jaki film możnaby pójść z Marią do kina?
O dostałam sms że się udało z tym teatrem :-)
Siedzę z młodszą (uziemiona w łóżku ) D. pojechał z Marią do teatru mam nadzieję, że będą bilety bo D. nie chciał rezewować a nie pojechał wczeeśniej kupić. Marysia przez cały tydzień mówiła o tym teatrze.
A przy okazji - na jaki film możnaby pójść z Marią do kina?
O dostałam sms że się udało z tym teatrem :-)