reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
hej agata o co chodzi z tym agentem:cool2:?

u nas chorob cd, jutro ide z dziewczynami do lekarza, dzis sie nie dostalam:crazy:

juz 3 tydzien nie ida do przedszkola fajnie co?

Jak zdam egzamin, co go właśnie przesunełam zostanę Certified Internal Auditor czyli CIA :laugh2:

U nas dzisiaj było 6 dzieci w grupie :szok:, a moje muszą dotrwać do wizyty u lekarza, żebym mogła je zaszczepić - Anka to ta odra/różyczka i co tam jeszcze a Maria menigokoki. Oby dortwały bo na wizytę czema prawie miesiąc :eek:

Agata co do biznesu to chyba musi troche poczekać , mialam zamiar otworzyc taką knajpkę w stylu starej chaty, no ale teraz pewnie najpier bedziemy dom budowali ....mąż ma własny biznes i troche mu pomagam ale minimalnie, dzieciaki mi cały dzien zajmują tak ze nawet czasu na nic innego nie mam

ejo

u nas akcja ucho na szczescie sie skonczyla dobrze

dziewczyny w poniedzialek do przedszkola juz ida i mam nadzieje ze pochodza z tydzien:-D

mailen moj T ostatnio robil super zapiekanke z makaronu i klopsikow mielonych, ale przepisu nie mam niestety, nie wiem skad go wzial

ale wkleje ci n aprzepisach cos z ziemniakow

No u mnie tydzień dzieci pochodziły i Łuki znów problem z uchem...

A tak poza tym szykują nam się znów zmiany związane z miejscem zamieszkania...9 przeprowadzka czeka...wrrrrr...
Mailen, ja z kolei ciągle sprzątam...klienci przychodzą oglądać chatę więc musi być w miarę czysto. Także ostatnio tylko pucuję wrrrrrrrrr......
pozdrawiam.

słowiczku macie siłę do tych przeprowadzek:-D podziwiam:tak: no wlasnie, gdzie tym razem, musicie miec juz cos na oku skoro klienci przychodza ten ogladać....
widze ze akcja ucho nie tylko u nas, Olek jeszcze na antybiotyku, chociaz juz jest OK nie goraczkuje i nie narzeka na ucho, ale antybiotyk musi skonczyc brac...i ten tydzien jeszcze posiedzi w domu, w poniedzialek ja mam wolne a reszta tyg tak troche kombinowana codziennie z kims innym dzien z babcia, 2 dni z tata...piatek jeszcze tylko nie obsadzony w grafiku :-D
wczoraj zadzwonila babeczka z agata meble ze meble juz sa na magazynie, zeby przyjechac doplacic reszte kasy i sie umowic na transport, tak sie ciesze ze jednak sie udalo bo balam sie ze jednak nie wyrobimy sie na swieta z tym pokojem, a tak mi sie marzyla juz choinka w nowym pokoju, no i wszystko wskazuje na to ze jednak sie uda:tak::-)

reklama
Słowiczku - o rany, sprzedajecie domek :-(, gdzie się przeprowadzacie?

Siedzę z młodszą (uziemiona w łóżku :-p) D. pojechał z Marią do teatru mam nadzieję, że będą bilety bo D. nie chciał rezewować a nie pojechał wczeeśniej kupić. Marysia przez cały tydzień mówiła o tym teatrze.

A przy okazji - na jaki film możnaby pójść z Marią do kina?

O dostałam sms że się udało z tym teatrem :-)

Do góry