reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

mialam nadzieje ze w tamtym roku jako debiutujacy przedszkolak sie wychorowal i w tym bedzie juz spokojniej, ale nic z tego....to samo!!!!!!:confused2:

reklama
hej
Mój tomek znów chory byłam z nim u lekarza osłuchowo czysto ale zawalone zatoki.... Radzio miał być dziś szczepiony ale ze względu na chorobę tomka lekarka kazała się wstrzymać tydzień...
normalnie się nie wyrabiam....

Anecik - ty już do pracy chyba biegasz? A kto się chłopakami zajmuje, dziadkowie?

Marysia poprosiła o barbie jaką tam na małego mikołaja, a ja nie chcę tego czegoś bo ona się tym pobawi góra 2 dni i to jeszcze ze mną :confused2:

Arabella - jak tam przygotowania do przywitania małego człowieka w domu?

no u nas w tym roku mikołaj przez Majke konkretnie zaplanowany, lokomotywa Gabryś (z Tomka i przyjaciele), piżamka w księżniczki i sukienka z dzwoneczkiem, hello kitty albo księżniczkami :-)
a na gwiazdkę chyba kupimy lego belville

O ja cię, gaga, ale lego! Super!

agata, a dzięki, powolutku, pomalutku. Jeszcze z 5 tygodni mam to powinnam się wyrobić.

Żaneta -a ty planowałaś jakiś biznes otworzyć? I co udało się czy nie?

Ja to się mocno obawiam tego powrotu do pracy , w domu z nianią do Ani jest mi cudownie :zawstydzona/y::sorry:

hej agata o co chodzi z tym agentem:cool2:?

u nas chorob cd, jutro ide z dziewczynami do lekarza, dzis sie nie dostalam:crazy:

juz 3 tydzien nie ida do przedszkola fajnie co?

reklama
moj gil po 1,5 tyg siedzenia w domu w piatek poszedl....a wczoraj pół nocy jazdy że ucho boli, wiec znowu w domu....kolejny tydzien pewnie....ehhhh!!!!:wściekła/y:

Do góry