reklama
anecik
Majowe mamy'09
hej
Mój tomek znów chory byłam z nim u lekarza osłuchowo czysto ale zawalone zatoki.... Radzio miał być dziś szczepiony ale ze względu na chorobę tomka lekarka kazała się wstrzymać tydzień...
normalnie się nie wyrabiam....
Mój tomek znów chory byłam z nim u lekarza osłuchowo czysto ale zawalone zatoki.... Radzio miał być dziś szczepiony ale ze względu na chorobę tomka lekarka kazała się wstrzymać tydzień...
normalnie się nie wyrabiam....
agata806
Fan(ka)
Anecik - ty już do pracy chyba biegasz? A kto się chłopakami zajmuje, dziadkowie?
Marysia poprosiła o barbie jaką tam na małego mikołaja, a ja nie chcę tego czegoś bo ona się tym pobawi góra 2 dni i to jeszcze ze mną
Arabella - jak tam przygotowania do przywitania małego człowieka w domu?
Marysia poprosiła o barbie jaką tam na małego mikołaja, a ja nie chcę tego czegoś bo ona się tym pobawi góra 2 dni i to jeszcze ze mną
Arabella - jak tam przygotowania do przywitania małego człowieka w domu?
anecik
Majowe mamy'09
hej
Agata no już od 4 listopada pracuję..... z chłopcami jest moja mama bo mój tato jeszcze pracuje.
I normalnie jakoś nie mogę wpaść w ten rytm....
Agata no już od 4 listopada pracuję..... z chłopcami jest moja mama bo mój tato jeszcze pracuje.
I normalnie jakoś nie mogę wpaść w ten rytm....
żaneta28
Fan(ka)
ha u mnie nie ma chetnych na to zeby zostac z blizniaczkami i Olkiem, jeszcze z 3 lata w domu... dopuki małe do przedszkola nie pójda
reklama