reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
wiola super gratulacje!!!!!
arabella Twój zegar też już cyka....już tuż tuż :))))
my dziś bylismy na wizycie u chirurga w zwiazku z tym podejrzeniem przepukliny jaki wyszedl na bilansie, chirug obejrzal Olka ale nic nie zauwazyl....uffff na szczescie, ale lepiej bylo sie upewnic zeby byc spokojniejszym, a zabieg i tak nas czeka, podobnie jak Łukiego słowiczkowego....dalismy sobie spokoj z tymi Kajetanami bo tam na zabieg czeka sie 2 lata!!!!!! a u niego wchodza w gre uszy wiec nie mozemy sobie pozwolic na takie czekanie, zapisalam go na wizyte do laryngologa na nieklanska tam na zabieg czeka sie podobno ok. 3 miesiecy, wizyta w grudniu, zobaczymy czy bede probowali jeszcze leczyc czy od razu bedzie wskazanie na zabieg...

arabella weź się kopsnij do mnie, ja Ci zapewnie potrzebnych wrażeń od okien po całą resztę :-D
ja się ide obecnie wieszać albo rzucać z mostu, Majtek znowu kaszle, jeszcze dzis w przedszkolu, ale po południu lekarz
Agata o homeopacie myslałam, szukam namiarów na cód medyka, może byc nawet szaman

aaaaaaaaaaaaa Wiola gratulacje, Lilianka śliczne imię

a Justyna gdzie??? kopa trzeba zasadzić

no i wam napiszę, wiecie jaka to popinia w społeczeństwie, nauczyciel pracuje 18 godzin tygodniowo, wczoraj w pracy spędziłam 12 :angry::angry::angry:, z czego tylko 2 "siedziałam" i czekałam

Dzięki dziewczyny za gratki:tak:
Lanka urodziła się 3130 g i 53 cm, nadmienie tylko, że na USG w dzień porodu lekarka stwierdziła, że mała będzie ważyła 4 kg. Taka drobna pomyłka:rofl2:

Damianek bardzo to wszystko przeżywa, Jak poszłam do szpitala to dostał wysokiej gorączki i tak cały tydzień gorączkował. Lekarz stweirdził, że to lekkie zapalenie gardła ale gorączka nie przechodziła nawet po antybiotyku. Przeszło dopiero jak wróciłam do domu.
Mała sie budzi więc wkleje tylko linka z opisem porodu
https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...-z-porodowek-bez-komentarzy-31191/index2.html

reklama
Wiola gratulejszyn. Ładne imię córeczki. Moich sąsiadów wnuczka też się nazywa Lilianna (i jest kilka dni młodsza od Twojej).

Żaneta czas leci, rosną dzieci :tak:. A Ty pracujesz? :sorry2:

Arabella jak tam - wysprzątane?

Do góry