reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Cześć lasie!!
Moje potworki już w przedszkolu. Cieszę się bardzo. Myślę, ze teraz będę miała więcej czasu na przyjemności.

Na bilansie już byliśmy.
Łukasz waży 16,5 kg a mierzy 102. Reszta jest OK!!!

reklama
normalnie mnie pokręci, co ona tam bidna robi??????????????
ja tez liczyłam że będe miec czas dla siebie a tu lipa mam taki plan że po szkole prosto po Maję i tyle mojego :sorry:

Moje dziecko stwierdziło żę nie wraca do domu i kazało przyjśc po siebie po obiadku, to chyba dobry objaw co :-)

Gaga wyluzuj ;-)

My po pierwszym dniu. Dyrektorka zaleciła na początku odbiór dziecka zaraz po obiedzie więc tak Anię odebrałam. Zadowolona była i jutro też chce iść. Gorzej z jedzeniem ale to przecież dopiero pierwszy dzień. Jutro babcia ją zaprowadzi a ja do pracy. Za tydzień mamy zebranie.
Zaczął się obowiązek ;-):tak:

Słowiczku jak tam kariera zdjęciowa?

hej! U nas też pierwszy dzień w przedszkolu minął. Łuki już nie beczał,jechał do przedszkola i wracał zadowolony. Ufff...a jeszcze dwa tygodnie temu jak mu mówiłąm o przedszkolu to był ryk, że będzie za mną tęsknić i takie tam...ale przez ten czas starałam się go pozytywnie nakręcić i udało się!!!

Joanna , dzięki, po malutku się kręci...ślub pierwszy zaliczony i inne domowe imprezki. Ale jeszcze nie zarabiam. Kompletuję "warsztat" :-) i uczę się. Właśnie ślęczę nad obróbką zdjęć....

gaga nie panikuj! Normalny objaw. Maja zainteresowana nowym. Oby tak zostało, choć kryzysiki beda się zdarzać...

no to FOCH na zdrówko ha ha ha
no to debiutujące przedszkolaki super się spisały u nas rok temu pierwszy tydzien był z rana ryk dzień w dzień po tygodniu przeszło ale cięzko było to przetrwać:eek:
w tym roku już luz, stary weteran:-):tak:
my tez jeszcze nie bylismy na bilansie wybieramy sie w nastep tyg bo teraz jest remont w przychodni...ja muszę p.dr zwrócić uwagę na nogi Olka, moze poprosic o skierowanie do ortopedy bo mam wrazenie ze troche jest koślawy...moze warto by było zainwestować w jakieś kapcie ortopedyczne...niech ktoś to sprawdzi no i od jakiegos czasu młody jak coś zje skarźy sie na brzuszek i widać ze go boli, jakies takie ma ataki, robi sie wzdęty...cholera wie co to...
a czy Wasze sierpniaki mówią R ? bo Olek nie i nie wiem czy to normalne...

a czy Wasze sierpniaki mówią R ? bo Olek nie i nie wiem czy to normalne...
U nas jest tak - Ania mówi: "nie kulka tylko kulka" (która gdacze u sąsiadów w kulniku). Chyba większość 4-latków nie mówi rrrr ale znam chłopczyka, który przegina w drugą stronę, czyli u niego jest brok zamiast blok. Macie w przedszkolu logopedę? Co inne mamy na to R?

reklama
Moja nie tylko R nie wymawia, ale i wielu innych głosek. Zamiast L mówi Ł, SZ, CZ, Ż, DŻ to tylko jak ją poprawiam potrafi powtórzyć. Mamy w przedszkolu logopedę i mam nadzieję, że się za nią porządniee zabierze, bo normalnie wstyd! Za to mówi bez przerwy. Jak wreszcie uśnie to odczuwamy wielka ulgę.

Do góry