reklama
evelinka
Fanka BB :)
U nas z tym "r",to różnie-niekiedy mu się uda a niekiedy sobie ułatwia i zamienia na "l".Niekiedy jak coś przekręci to mu mówimy poprawnie i powtarza już dobrze.Tylko "chleba" nie da sobie przetłumaczyć i mówi "fleb".
Czy któraś z Was nie posyła jeszcze dziecka do przedszkola.Ja z racji tego,że mam go z kim zostawiać,postanowiłam jeszcze z tym rok poczekać,ale teraz mam wątpliwości,czy nie lepiej go było jednak zapisać?
Na bilans się same umawiacie,czy dzwonią do Was z przychodni?
Aaa-wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki na teściku :-)
Czy któraś z Was nie posyła jeszcze dziecka do przedszkola.Ja z racji tego,że mam go z kim zostawiać,postanowiłam jeszcze z tym rok poczekać,ale teraz mam wątpliwości,czy nie lepiej go było jednak zapisać?
Na bilans się same umawiacie,czy dzwonią do Was z przychodni?
Aaa-wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki na teściku :-)
jo-anna-on
Pindory i godody
Evelinka i z takimi nowinkami czekałaś na koniec posta, nu nu nu. Trzymam kciuki za potwierdzenie ciąży i szczęśliwy przebieg (gratulować będę troszkę później )
Co do bilansu to sami musimy tego pilnować.
Idę się zresetować... zieeeew (pada deszcz)
Co do bilansu to sami musimy tego pilnować.
Idę się zresetować... zieeeew (pada deszcz)
anecik
Majowe mamy'09
Evelinka!!! Super nowinka!!!
żaneta28
Fan(ka)
hej
zupełnie nie mam czasu do was zagladać czasami poczytuje ale tez bardzo żadko...podziwiam Marte jak ona dała rade przy bliźniakach jeszcze tyle pisac..
Oluś mowi rr, ale nie mówi k...zamiast k -t czyli tot, tura...itd w przedszkolu jest logopeda kazała wykonywać ciwiczenia...
dziewczynki raczkują i próbuja wstawać ... na dodatek katarzą - czyty obłęd
zupełnie nie mam czasu do was zagladać czasami poczytuje ale tez bardzo żadko...podziwiam Marte jak ona dała rade przy bliźniakach jeszcze tyle pisac..
Oluś mowi rr, ale nie mówi k...zamiast k -t czyli tot, tura...itd w przedszkolu jest logopeda kazała wykonywać ciwiczenia...
dziewczynki raczkują i próbuja wstawać ... na dodatek katarzą - czyty obłęd
słowiczek
mama pisklaczków
Ewelina ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już w domu siedzę z pierwszym chorowitkiem. Około 11-tej zadzwoniła do mnie przedszkolanka, że Gaba słania się po dywanie i ma gorączkę. Oczywiście od razu lekarz. No i zapalenie gardła. :-(
A i jeszcze chciałam się pochwalić. Grupa Plenerowa z Kaźmierza (KGP) do której należę pierwszy raz się wystawia. Szamotulski Ośrodek Kultury zaprosił nas do współparcy i mamy w czwartek pierwszy wernisaż!!!!
Teraz się przygotowujemy .
Kto by pomyślał...grupa pasjonatów foto ze wsi...hehehehehe...
Ja już w domu siedzę z pierwszym chorowitkiem. Około 11-tej zadzwoniła do mnie przedszkolanka, że Gaba słania się po dywanie i ma gorączkę. Oczywiście od razu lekarz. No i zapalenie gardła. :-(
A i jeszcze chciałam się pochwalić. Grupa Plenerowa z Kaźmierza (KGP) do której należę pierwszy raz się wystawia. Szamotulski Ośrodek Kultury zaprosił nas do współparcy i mamy w czwartek pierwszy wernisaż!!!!
Teraz się przygotowujemy .
Kto by pomyślał...grupa pasjonatów foto ze wsi...hehehehehe...
Mailen
Fanka BB :)
super wieści evelinka GRATULACJE- trzymamy kciuki
upssss nie wiele już tych "pojedyńczych" mam
słowiczku super GRATULACJE, super że możecie swoim talentem i swoją pasją dzielić się z innymi
a ja się dziś wkurw.... zadzwoniłam do szkoły do dziekanatu i dowiedziałam się że jak nie oddam pracy do 10 wrzesnia to od tego dnia za kazdy miesiac zwloki place 150zł....super!!!! a co z 2-letnim okresem od absolutorium????? wszedzie tylko wyciąganie kasy od biednych ludzi- studentów!!!!
takze biore sie do roboty, na miesiac-dwa zwłoki moge sobie pozwolic ale nie na dluzej bo zbankrutuje
upssss nie wiele już tych "pojedyńczych" mam
słowiczku super GRATULACJE, super że możecie swoim talentem i swoją pasją dzielić się z innymi
a ja się dziś wkurw.... zadzwoniłam do szkoły do dziekanatu i dowiedziałam się że jak nie oddam pracy do 10 wrzesnia to od tego dnia za kazdy miesiac zwloki place 150zł....super!!!! a co z 2-letnim okresem od absolutorium????? wszedzie tylko wyciąganie kasy od biednych ludzi- studentów!!!!
takze biore sie do roboty, na miesiac-dwa zwłoki moge sobie pozwolic ale nie na dluzej bo zbankrutuje
reklama