reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Żużaczku to chodzi o to ze dorosły czy wieksze dziecko przy gwałtownym ruchu głowe utrzyma a takie małe dziecko ma jeszcze delikatną szyjke i tyle co umie głowe samo utrzymac i jak czytałam na tych testach bezpieczniej jest tyłem a poza tym to jak pooglądałam te crasch testy to juz całkiem przerażona jestem ........ kurde chyba panikuje ;)

a Liwcior gada ale we własnym jezyku no i jak źle jej to wtedy rozpaczliwie woła mamamama oczywiście jak sie ucieszyłam i wrzeszcze do mojego męza ze słyszysz woła mama to on - a coś ty zdaje Ci sie !! - :laugh:

reklama
Zyczonka dla MAJKI i HANI[/font]Gratulujemy ząbka
U nas tez bardzo zimno.W końcu katar poszedł precz.Moja Bianeczka też już mówi mamaaaa.Zuzka jak miała 7 miesiecy to mówiła 17 słów.Jak miała 10 miesiecy to zaczęła chodzic i mówiła juz krótkie zdania(zdolna po mamusi).Mnie też boli głowa-ciśnienie mnie wykancza.Gaga mam prośbe:wyślij mi zaklinaczke(bardzo prosie)(aszurman@wp.pl)-dziękuje bardzoooooo.Co do kupek to faktycznie maska gazowa wskazana.pozdrawiam wszystkie mamusie i siadam dalej do nauki.papapapapa

gratuluję zabka
Majcia to mówi w swoim języku, ale za to jak :)
justynka a co ty masz taką schizolę przed wypadkami ??? przecież nie wolno tak myśleć, nic się nie stanie
zuzaczku ale zdolne to twoje cgłopisko
Monia a ty się gdzie znowu straciłaś ??????

Dzis mam dzien niespodzianek ;D. Dla Witka przyszły klocki z pampersa, dostalam kremik od kolezanek a maz wlasnie mi przyniósł w prezencie plytke "M jak Miłosc" :D ;D :laugh: :D ;D :laugh:

A mój mąż przyniósł mi wiadomość ,że w Poznaniu już nie ma akumulatorów ;D ;D ;D ;D na szczęście nasz ma tylko rok więc spoko :laugh:

Gaga jak z ta zaklinaczką??
Zuzaczku i jak te klocki bo wysyłam Bianeczce tez na takie kody??
Ile sztuk Ci przysłali i jak długo czekałaś?

ankas czekalam 2,5 tygodnia. Przyszło opakowanie takie po 6 sztuk
z rodzaju monochromatycznych ze zwierzatkami. Wolała bym kolorowe ale Witoń az sie do nich trzęsie

DLA MAJECZKI I HANUSI 1000 BUZIACZKÓW!!! OLUSIOWI GRATULACJE!!!
a Roksanka ani ząbków ani mama :( tylko piszczy od rana do wieczora i śmieje się na okrągło.

co do jabłek to wczoraj dałam jej takie ze sklepu i zajadała się nim prawie po łokcie, potem wkleje zdjęcie.

reklama
Właśnie piszę podanie o urlop wychowawczy. Nie wiecie na ile dni przed planowanym rozpoczęciem urlopu trzeba złożyć taki wniosek? Coś słyszałam, że 2 tygodnie, ale nie jestem pewna. A gdybym potem dostała zwolnienie to co? Liczą mi juz wychowawczy?

Do góry