reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
nie jeszcze Hania sama nie siedzi, ale mi jest wygodnie ja karmic w tym krzeselku a i ona zadowolona bo wiecznie sie rwie do siadania :)

gaga a jak tam u Majci z kupka? Bo ja tak Hanie zatwardzilam zupka jarzynowa wczoraj ze dzis trzy bobki wycisnela i placz :(, u nas tylko dobrze sie sprawdza dynia z ziemniakiem hippa po tym ma kupki ok

anakas jak tam Bianka? Juz lepiej?

no Majka wczoraj coś tam zrobiła, ale prawie tyle co nic, taka plastelina, daję jej dalej jabłuszko, zobaczymy, dziś chciałąm jej dać jarzynową zupkę, ale nie wiem czy nie poczekać z tym aż te kupki sie unormują

kochane mamusie bardzo bardzo dziekuje za zyczonka!! Chyba w zadne imieniny tyle zyczen nie dostalam. ;D

Anika kupilam to krzesełko. Zainteresowanym podaje link do allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82291280
gaga słuchaj, u nas tez po zupce jarzynowej było mega zatwardzenie, tak jak u Haneczki. Przez 2 dni zero kupki. Dzis podałam dynie z ziemniaczkiem Hippa i od razu kupka jest. Poza tym , jak majeczka dopiero wtszła z tych sluzowych kupek, to moze na razie nie eksperymentój/ jak juz pisalam Witek okropnego uczulenia dostał po tej zupce. chyba od selera.
Spadam na razie, bo goscie lada moment się pojawią.

nenar sto lat dla Szymka, popatrzylam tylko na styczen a juz na sierpien nie a tu kolejny 5 miesieczny facet nam sie pojawil :-* :-* :-*

przesyłamy buziaczki dla Szymonka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a ja sobie lape sparzylam olejem jak smazylam nalesnika i mnie piecze i dupa nic nie moge robic nawet ciezko mi pisac, bo to prawa reka :(

reklama
Ja wieczorkiem będę robić żużaczkową szrlotkę, składniki już mam :).
Marysia jeszcze nie siedzi sama dlatego z krzesełkiem do karmienia to się chyba wstrzymamy. Na razie sprawdza się fotelik samochodowy, krzesełko to dodatkowy mebel :p

Do góry