reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

wszystkim dzieciaczkom pięciomiesięcznym duzo cieplutkich uscisków od zmrozonych żużaczków

No, to goscie poszli najedzeni po same uszy ;D
A ja nareszcie odkryłam od czego Witkowi taki rumien na policzkach wychodzi. Bo byłam pewna , ze od zupki. Ale dzis ja na diecie, Witek na diecie i nagle RYMS znowu poliki purpurowe. NO I OLSNIENIE !!!!!!!!!!! Dostaje rumień 15-20 minut po posmarowaniu dziąsełek Dentinoxem!

reklama
hej!!
Wszystkego naj dla pięciomiesięczniaków!!!
My już po imprezie u dziadków...........
Dziś rehabilitantka powiedziała mi że dziecko powinno do końca 8 miesiąca siedzieć .........nic nie wolno robić na siłę bo kręgosłupek można tak dziecku wykrzywić.
Gaga a to pocieranie nóżek o którym wspominałaś jest całkiem normalne ..........poczekaj jeszcze kilka tygodni a zobaczysz co Majcia zacznie wyrabiać..........
Mój Tomek na siedząco wkłada już sobie nogę do buzi a jak lezy to pakuje obydwie.
Pozdrawiamy

dla mam dzieci "niejedzacych nózek" - Bogucha ani razu nie wsadził sobie nózki do buzi a chodził sam juz w 10 miesiacu. ;D
agata jak tam szarlotka?

Hej dziewczyny!
Ja właśnie wróciłam ze szkoły brrrr jaki mróz i jakie okropne drogi, lepiej niegdzie nie wychodzić z domu.....
Wyprawiliśmy dziś dziadkom imprezke,a jutro jeszcze musimy drugie babcie odwiedzić w Warszawie przy okazji jak bedziemy w szkole ;)
Dzis tez bylam w Smyku i patrzylam na te krzesełka do karmienia to stały dwa koło siebie takie same funkcje tylko innej firmy i jeden kosztował 399zł a drugi 599zł ??? ??? ???ale chyba faktycznie te co dziewczyny pokazywały na alegro sa najtańsze bo  w Calineczce najtanszy z tych plastikowych to na stronie widziałam za 309zł, zreszta własnie ten ktorego link podawałam.

Żużaczku dużo szcześcia, samej radości a przede wszystkim wiecznie szalonej miłości ;D

Dużo zdrówka dla Szymonka z okazji kolejnych małych urodzinek! Sto lat!!!!

OK uciekam bo musze sie jeszcze pouczyć na jutrzejszy egzamin :mad:
Spokojnej nocki papa

Ale głupio się robi samemu sobie zdjęcie wydaje mi się, że nie całkiem podobna jestem ;) no to raz kozie śmierć ...wklejam po dziesiejszym frajerze
stycze20060815xu.jpg

fryzjerka cały rytuał odwaliła najpierw farbowała ,później prostowała i tak proste włosy apoźniej cięła na sucho za ciemno wyszło to zdjęcie i nie widać ale faktycznie postopniowane bardzo

a my jutro do pradziadków jedziemy na małą imprezkę z okazji dnia babci i dziadka, tylko żeby mrozu nie było brrrrrrr, dzis nas odwiedzili znajomi i Maja była wprost rozkoszna, no tak czarowałą oczętami i tym swoim zadziorym uśmieszkiem że szok

a co do kupek, to walnęła dziś jak stary chłop takie twarde razem z czopkiem glicerynowym co to go jej zapakowałam 30min wcześniej ;) ale po zupce chyba jest ok, nie widze uczulenia, no może małe czerwone krostki, ale to chyba po proszku, ja jej po tej zupce dałam jabłuszko i chyba codziennie je będe dawać, bo generalnie większość tych dań ma marchewkę a ona Majke zatwardza ostro, a jabłuszko ooooooooooo pycha wielka :)

reklama
Żużaczku wszystkiego naj naj naj
Szymonku całuski od bianeczki
ATOL Bianeczka już lepiej,mniej leci z nosa i nie ma temperatury.Oklepuje plecki ,smaruje maścią rozgrzewająco i myśle ze bedzie dobrze.
Gaga jak tam poparzona ręka??
O krzesełko do karmienia sie nie martwie bo mam dwa po Zuzce(w jednym uszkodzony stolik bo chciałam zetrzec okno wlazłam na niego i razem z blatem wpadłam do sierodka)
Domicela niezła fryzurka

Do góry