reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Ja też żyję po wichurze,ale dalej u nas wieje.Na szczęście nie z taką siłą.Ludziom z bloków panele pozrywało z balkonów i rano łazili i swoich szukali :eek: Raczej się martwię tym śniegiem,co zapowiadają,bo do tej pory nie mam dla Domiśka nieprzemakalnego kombinezonu,a teraz po pierwsze-cieżko gdziekolwiek u nas znaleźć,a po drugie-jak juz znajdę to ceny ogromne.Więc coś na Allegro będę szukać...

reklama
witam
maja spi od 20.00 a ja mam luzik. dzionek nawet nawet . chyba jej orgaznizm powoli lepiej sobie radzi bez drzemki dziennej ale ja jakos kiepsko to znosze. przyzwycziłam sie ze ok. 12.00 mam czas na kawe wypita w spokoju jakies szybkie sniadanko . a tu dupa blada :baffled: :baffled:
ja ddzis tez byłam u mojej mamuni ale tylko wypiłam herbatke i szybciutko do domku..... pozdrawiam

Słuchajcie dziewczyny ja już będe! Tylko z czasem u mnie krucho!

Jeśli chodzi o wichure to u mnie na podwurku była dziś część dachu sąsiada!!!

A jeśli chodzi o miniony rok to wyglądało pokrutce to tak:
jak pamiętacie sprzedaliśmy mieszkanie i kupiliśmy ruinkę do remontu, remont miał trwać 2-3 miesiace a trwał 8............
W tym czasie ja z Bibim byłam u mamy a Arek na dochodnym, troche z nami troche w ruince troche u swojego taty. Miałam ograniczony dostęp do kompa dlatego nie pisałam. Całej sytuacji nie wspominam dobrze, no cóż przez 8 lat zapomniałam jak to jest z moją mamą. Zresztą co ja będe pisać, każdy wie jak jest z rodzicami i teściami. Jest pozytywny aspekt tej sytuacji a mianowicie wróciłam do sylwetki z czasów podstawówki!
Teraz jesteśmy już u siebie, mam neta i będe na bierząco. W pracy też jest lepiej bo troszkę zmienił mi się charakter pracy i pracuje na 1 zmiane. Mam więcej czasu dla Bibiego!!!

Hejka.
Ja sie naprodukowałam nad suwaczkiem i dopiero teraz zauważyłam ze zrobiłam Julisi taki sam jak ma Gabusia.
Sorki:zawstydzona/y: słowiczku zaraz zmienie.:tak:
Witaj mobugaj:-)coś nas łaczy.
Ty mówisz na synunia Bibik i ja też bibi.:-);-)
Oj Madzia ,czemu tak szybko rezygnujesz z tego dziennego snu Majuni???
Spróbuj może sposobu słowiczka.:confused:
Marta a teraz mimo iż cie nie ma to sie tyczy ciebie:
Nie załamuj rąk, poprostu byłaś za dobra:tak:,
A oni najwyrazniej samych osiołków zatrudniają, co to plecki mają,
a mądrością czesto nie grzesza.
Zobaczysz doczekasz sie i ty swojej wymarzonej posadki.
Moze to nie był twój czas.......
Rany :szok: u nas zaczyna znów pizgać.Co nas czeka dzisiejszej nocki:baffled::confused:
Pa pa do juterka!!!!:-)

Mieszka mi się baaaaardzo dobrze, najważniejsze, że samemu i razem!!!
A było by lepiej gdyby było troszkę bardziej dokończone. Nie mam parapetów, listew przypodłogowych, szafki pod umywalką w łazience itp, itd. Najbardziej brak mi nowej furtki i bramy a właściwie kasy na nie:sad: .

Na a u mnie za oknem burza!!! Piorune walą jak wiosną i jesienią!

WITAM !!
nie umiałam sie tu dostać :wściekła/y: cały dzień !!! i oczy mi padają ale obowiązkowo lukam !!
ale wczoraj dało czadu !!!!

ja tez przespałam od 24 do 7 i Liwia tak samo ani nie kwękła jak rąbało :szok: ma to po mamuni !! a rano dopiero sie dowiedziałam ze to o 24 to pikuś w porównaniu z tym co było o 4 :eek: wiec tym bardziej sie ciesze ze spalam jak zabita !!
Margarita oj jakis mądry wyjatkowo ten ksiądz :-D

Madzia my mamy tak ze jak Liwia robi sie senna to sru do łózeczka bo chwilapotem to juzklops i nie bedzie spać za nic w świecie !! ale widze ze Twoja to twarda zawodniczka !! a moze poprosru ona nie chce spac w ciągu dnia juz ? moze kładź ją tak niech sama sobie polezy i poodpoczywa a ty bedziesz miec chwile czasu a ona torche sie wyciszy !?

Gaga RYJA??? to co ty ze świnką na zajęcia chodzisz :-D :laugh2:
no i zdrówka !!!

Mobugaj to fajnie ze jesteś zadowolona a z biegiem czasueszte sie wykończy
:tak:

amen

spadam spać

reklama
Mobugaj witaj w domu!

My jeszcze z nasza chatka w proszku jestesmy. Ale wczoraj własnie dostalismy kredyt i za pare dni wplynie pierwsza transza - na pape ciepła (takie źródło ogrzewania miec będziemy). Planowana przeprowadzka - wakacje. Nie wiem czy chcę....nikogo nie nznam w Bielsku (no, prawie). Ale w końcu mam WAS i mój decoupage....

Do góry