reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

KURNA ONA NIE CHCE SPAC. NIE MA RADY CHYBA TRZEBA SIE POGODZIC Z AISTANIAŁYM FAKTEM . BUJAM NA REKACH, NOSZE, ZOSAWIAM W ŁOZEVZKU I NIC. TERAZ SIE ŚMIEJE BO LEZY SOBIE W ŁOZECZKU SAMA. NIE WIEM ??????????A JUZ MI SIE WYDAWAŁO ZE JAK JA BUJAŁAM W WÓZKU TO ZASNIE ALE NIE . OTIWERAŁA OCZY I ZAMYKALA. NIE MAM JUZ SIŁY. JUZ NIE WYTRZYMAM I TAK OD URODZENIA ODWIECZNY PROBLEM ZE SPANIE M . CO ROBIE NIE TAK . NAKARMIONA , PRZEWINIETA , ZMECZONA . POWINNA SPAC.JA JUZ NIE WYTRZYMAM,WSZYTSKIEGO SIE ODECHCIEWA .....I JESZCZE ZE WSZYTSKIM SAMA :sick: MAM DOŚC..

reklama
KURNA ONA NIE CHCE SPAC. NIE MA RADY CHYBA TRZEBA SIE POGODZIC Z AISTANIAŁYM FAKTEM . BUJAM NA REKACH, NOSZE, ZOSAWIAM W ŁOZEVZKU I NIC. TERAZ SIE ŚMIEJE BO LEZY SOBIE W ŁOZECZKU SAMA. NIE WIEM ??????????A JUZ MI SIE WYDAWAŁO ZE JAK JA BUJAŁAM W WÓZKU TO ZASNIE ALE NIE . OTIWERAŁA OCZY I ZAMYKALA. NIE MAM JUZ SIŁY. JUZ NIE WYTRZYMAM I TAK OD URODZENIA ODWIECZNY PROBLEM ZE SPANIE M . CO ROBIE NIE TAK . NAKARMIONA , PRZEWINIETA , ZMECZONA . POWINNA SPAC.JA JUZ NIE WYTRZYMAM,WSZYTSKIEGO SIE ODECHCIEWA .....I JESZCZE ZE WSZYTSKIM SAMA :sick: MAM DOŚC..
Madzia mój jak nie chce spać to sobie daruję mordęgę. Puszczam go. I co pół godziny wtedy próbuję go usypiać...aż w końcu padnie....

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Majka spała 10 min. jakaś baba zadzwoniłą dzwonkiem i ją obudziłą i po spaniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja zaraz muszę iść na uczelnie i moja mama się z nią będzie urzerać a Majka nie może iść spać przed 20 bo będą nocne cyry :realmad::realmad::realmad::realmad: dobra idę ryja malować i się ubierać

Marta a zadzwoń do firmy i się podpytaj o wyniki rozmowy kwalifikacyjnej. Przynajmniej będziesz wiedziała czy masz jeszcze czekać czy już kogoś ustawili...a może Cię wybrali?????????

Kasiu, mi się własnie wydaje, że tam jest ktoś ustawiony i nawet wiem chyba kto i że oni dlatego zwlekają z informacją na stronie. A jak zadzwonię i się okaże że miałam rację to jeszcze się wkurzę i im coś moge powiedzieć, więc wolę już chyba to czekanie:-( :-(

Kasiu, mi się własnie wydaje, że tam jest ktoś ustawiony i nawet wiem chyba kto i że oni dlatego zwlekają z informacją na stronie. A jak zadzwonię i się okaże że miałam rację to jeszcze się wkurzę i im coś moge powiedzieć, więc wolę już chyba to czekanie:-( :-(

No to lepiej powiedzieć co leży na duszy niż się denerwować, czekać a potem mieć pretensje...a tak to się wyżyjesz!!!!
Po co Ci dodatkowy stres??? Już i tak Ci mąż i teściowie dostarczają rozrywki...

reklama
Do góry