reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Anecik nie jestem doświadczoną mamą ale czytałam na forum chyba na lipcowkach ,że danonki nie są dobre już lepszy jest zwykły jogurt niż danonki
Gaga fajnie masz a moja niiiiiiiiiiic wielkie nic jakiś zastój czy co , zaczynam się wkurzać i denerwować.Co za leń.Mam nadzieję,że wszystko z nią ok , mam przed oczami vacum........

reklama
domicela nie bój żaby jak ci się mała rozgada to będziesz miała dość :) daj jej czasu, to tylko zuzaczkowy brzdąc taki gadulasty strasznie

słowiczku jak tam u ciebie ???

agata wypoczęta ??? oj jak ja ci zazdroszczę ::) ::) ::)

a u nas dziś była moja koleżanka z pracy ta co to wie lepiej :) ale spoko już chyba zjarzyła że ostatnio mnie wkurzyła :) bo ja wiecie wzrokiem zabijam hihihi >:D >:D >:D

Anecik, pisalam ci chyba kilka stron temu - nie dawaj raczej danonkow, bo one najczesciej uczulaja. To moja obserwacja potwierdzona przez nasza doktor rodzinna. Moje kolezanki zaczynaly od podawania bakusiow. Zreszta dawaj jakiekolwiek, ale nie danonki

gaga ;D ;D ;D ;D ;D ;D

domicela dzieci baaardzo róznie zaczynaja mowić. Witek np. zaczał wczesniej, ale potem miał przerwe prawie 3 tygodnie gdzie tylko piszczał. Synek kolezanki natomiast do roku czasu nic nie mówił, potem zaczał mama, tata, baba a dopiero w 2 lata więcej.

Gaga, gratulacje dla Majeczki.

Anda, szybka jesteś z tym PIT-em... A mi jeszcze jednego nie przysłali. Niby do dziś mieli termin, ale jak znam życie, to pewnie dopiero dziś wysłali. My mamy razem chyba z osiem PIT-ów. Jakby któraś chciała, to jutro w Wyborczej jest płyta z programem do rozliczenia. Ja z tych programów korzystam chyba od pięciu lat, bo zawsze rozliczam nas sama. Przestałam prosić innych, bo nikt się w naszych PIT-ach nie może połapać - różne rodzaje umów, inne stawki podatku przy umowach autorskich. Moja ciotka, która zawsze rozliczała całą rodzinę, przy naszych PIT-ach wymiękła.

ja terz ostatkuje przy piwku.atol@dostalam zaraz po miesiacu a tez karmilam potem bylo 2 miechy przerwy i tez myslalam o najgorszym albo najlepszym ale nie w takiej chwili wiec nie ma sie co martwic.
maly nie daje ostatkowac musze leciec to napewno beda zeby.
co do hustawek to tez lubie ale szanowna sie nie miesci wiec dieta potrzebna

No ja juz mam troszke luzu, mala wykompana, butla wypita i lulka w lozeczku :):):)

BRAWO DLA MAJECZKI

Musze jeszcze na meza czekac na ostatkach mu sie zachcialo pobalowac - dupsko mu skopie jak wroci!!!

Milego wieczorku

bibi jak u Ciebie kolorowo ;D ;D
zmykam dalej krzyzyki dziergac. Liste do moderatora wyslałam. Jak jeszcze kogos nie ma, to potem sie "dosle"

kurna Majka nie zasnęła, znowu do 22 pewno pobaluje, małą bestyjka kochana, zaraz się z nia położę do łózia może kimnie :)
ale się dzis ucieszyłam, mam kolejną osobe na korki, kaska będzie :) hihihi i zaczynam dziergac jak zuzaczek
bibi ale masz super suwaczki ::) ::) ::)

reklama
Weszłam dzisiaj do apteki, a baba zagląda mi do wózka i mówi: "Ależ kochane. Jak śpi" Huknęłam na nią, że jak nie śpi też jest kochane i jak płacze też. Babsztyl jeden!
Pozwoliłam sobie dzisiaj na Karmi. Może dlatego Misiula ładnie zasnęła. ;)
Mąż ogląda Samych swoich w kolorze, a ja zamiast mu towarzyszyć to oczywiście uciekłam na BB.
Ale masz dobrze Gaga! Ja też chcę usłyszeć MAMA, a nie ciągle NEEEEEEE

Do góry