reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Ciekawe kiedy ja dostanę @ bo przecież już nie karmię jakiś czas.....no ale ja połog miałam 10 tyg.
Kurcze Anda wypełnij mi PIT, ja to robię za siebie i za męża ale nie lubię tego wypełniać bo jeszcze się wspólnie nie rozliczamy a na dokładkę mąz musi jeszcze haracz zapłacić US a mnie US musi zwrócić....porąbane

reklama
witam wieczorkiem
moze moj suwaczek tez sie bedzie aktualizowal co tydzien jak malaYoo napisala? Poczekam jeszcze troche.

My dzis po szczepieniu, Hania wazy 6410 i ma 67cm, tak myslalam ze cos kolo 6500. Nie jest zle prze miesiac 700g, ale przy szczepieniu jak wlaczyla syrene to nie moglismy jej uspokoic ::) Dobrze ze juz spokoj przez jakis czas z tymi zastrzykami bo mnie to strasznie stresuje.

a ja juz raz dostalam @ a teraz cisza juz nawet zdazylam test zrobic i wynik ujemny, mam nadzieje ze faktycznie nie jestem w ciazy bo tak szybko to nie planowalam :p tym bardziej ze ja tez wieczorkami sobie popijam rozne roznosci, martini to niezbyt lubie ale tak jak nenar whisky z cola lub rum z cola albo tequila sunrise a ostatnio white russian to chyba moj ulubiony drink.

nam PIT moj tata wypelnia :p, ja jeszcze tego nie robilam i wykorzystuje mojego rodziciela jak sie da.

mailen to pierwsze krzeselko faktycznie jakies takie solidniejsze siie wydaje
ja tez sie zastanawiam nad kupnem lozeczka turystycznego coby za kojec sluzylo lub kojca coby za lozeczko turystyczne robilo ale nie moge sie jakos zdecydowac, kolejny sprzet a my juz i tak mamy totalnie mieszkanie zagracone, moze jak bedzie blizej wyjazdu to sie skusze

http://www.pit.dobry.pl/
Jakby ktoś chciał sobie pomóc w wypełnianiu pitów, to można skorzystać z tego programu. 8)

bibi ja kocham hustać sie na huśtawce. Zawsze moherowe berety na mnie ze zgroza patrzyły bo w dodatku jeszcze zeskakiwałam. Piszę - patrzyły - bo teraz moja dupa to sie nie zmiesci chyba na zadnej huśtawce

anda dzieki za Pit-ny adres ;D

A ja dziś poszalałam w herbaciarni i pijemy teraz z mezylem czarna herbatę marcepanową ( z kawałkami pomaranczy i migdału). Kupiłam tez moja kochana szecherezade - zielona z owocami i kwitami japońskiej wisni i Karmazynowego pirata - czarna z platkami czekolady i irlandzką wodzią.....
...... zrobilam wam smaka? ;D ;D

zuzaczku ja tez uwielbiam huśtawki :) poczekam do wiosny i upcham balerona w huśtawkę ;D
dawac tą dietę !!!!!!

mój mąż też się odchudzał przez 2 tygodnie dieta się nazywała norweska. Bardzo rygorystyczna schudl 8-9 kg. tak szybko nie odzyskał bo jeździł do pracy rowerem . A teraz zimą znów mu weszły te kg.To było rok temu wiosną , sama mu robiłam to jedzenie do diety bo on nie mógł przechodzić koło lodówki...A mnie w ciąży wogóle jedzenie nie brało jeszcze chudłam , no a teraz to jest katastrofa. ::) Po prostu więcej jem niż ustawa przewiduje ale od czwartku po pączkach nie zjadłam nic słodkiego .

reklama
jeśli chodzi o krzesełka mi się tez podobaja szcególnie to co zuzaczek ma i chyba marta, no ale my dostaliśmy drewniane od chrzestnej i na raie stoi w pudle, mi się dobrze karmi na leżaczku, jakoś nie narzekam, :)
palić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale tak sobie przypominam przed porodem laska która urodziłą dzień przede mną to paliła nawet w dniu porodu i tak się pukam w czoło głupia gaga głupia, nie będzie palić

Do góry