reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

a ja chyba wyrodna matka jestem ;D bo na palcach moge polizyc publikacje zwiazane z dzieckiem które przeczytałam. Natomiast s-f i fantasy to ksiązki na których sie wychowałam i wogóle, to mogło by nie być ani kompa ani tv ale ksiazka muuuuusi!!!!!!! Co tydzien czytam 4-5 książek. Jak polknelam Tolkiena w półtora tygodnia to mój małzonek sie smial, że teraz to juz Tylko Biblię mi kupic bo inne za cienkie.

A my dziś bylismy w Fartlandii i kupiliśmy taka kaczke co chyba mąż slowiczka o ścine nią walił. jak to ona, to sie nie dziwie, że sie kurwił na maxa bo ona tak się chichra ze normalnie bym nie wyrobiła, jakbym ja nia tak waliła o ona sie tak ze mnie nabijała (ma taki naturalny niemowlęcy smiech). Reaguje na najmniejszy wstrząs i cały bagaznik nam rechotał jak wracalismy do domu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
no nadrobiłam, p[rzepis na pizzę podam ja jakże :)
co do książek to ja uwielbiam Agathe Christie, detektyw Poirot i panna Marple, mogę czytać i czytać no i jeszcze jakieś obyczajowe, moja ulubiona książka to "Życie to nie bajka" , a co do fantasy to filmy owszem ale nie książki

domicela dzielny mąż, ciekawe jak sobie poradzi, niech potem podzieli się z naszymi chłopami, jak to mu się dobrze "odpoczywało" przy maluchu

u nas pogoda mokrawa, jakies +2 i szarooooooooo zresztą małą skrzypi więc i tak nie będzie spacerów

Cześć Kochane.

Ja już wróciłam, i jestem z Wami, ale usiłuję nadrobić zaległości. Tyle się rozpisałyście, że szok. Jak przeczytam wszystko to się odezwę.

Powiem Wam tylko, że bylismy dzisiaj u ortopedy i z bioderkami wszystko w porządku. Już nie musimy nosić tych przeklętych majtek ortopedycznych. Jestem bardzo szczęśliwa.

marta witaj spowrotem ,jak dobrze że juz jesteś chociaz Ty pewnie nie jesteś szczęsliwa z tego powodu, bo wróciłas do szarej rzeczywistości i kochających teściów ;D ale odpoczełaś zregenerowałaś siły, więc może będziesz miała większą cierpliwość do nich ;D
również się ciesze że dziewczynki nie muszą się już męczyć w tych strasznych gaciach ;) a w przyszłości będą bioderkami kręcic i chłopaków nęcić....nie czuje jak rymuje ;D :laugh: ;D :laugh:

kurcze gdzies mim mój post wsiorbało :mad:
gaga Agathy przeczytałam chyba wszystko a teraz kolekcjonuje te filmy co na DVD wychodzą. Bardzo lubie tez kryminaly Joe Alexa.

gaga ja jestem bardzo zadowlona z zabawek firmy TOLO. Nawet bardziej niz z Fisher Price. Tylko na allegro maja maly wybór. Dzis wFartlandii to nie moglismy sie oderwac od nich. Witoń ma takiego trzeszczacego kotka. Bardzo go lubi.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84412861 i taka dziwna grzechotke która zmienia kształt w rączkach - woli ja od tych klocków Fisher proce

reklama
Do góry