reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

ankas, agusek, anikawi - dziękujemy za życzonka i buziaczki.
Misiunia dostała od dziadków komplecik: spodenki i bluzeczkę z Wójcika i... nakładkę na deskę od kibelka w koniczynki i biedronki ;D ;D ;D tylko wyrodna matka się nie spisała :mad:
My podajemy cebion, multicebion po 3 kropelki i D3 2 kropelki, wg wskazań pani doktor.
Ja przez pierwsze dwa tygodnie po porodzie bardzo uważałam co jem, potem pozwalałam sobie na coraz więcej, a teraz to już wszystko. Nawet truskawki. Moja mama ma cały zamrażalnik i czasami miksuje z cukrem, albo robi z twarogiem.

reklama
"Sejm uchwalił dwie nowelizacje ustawy o świadczeniach rodzinnych, które przewidują podwyższenie dodatku z tytułu urodzenia dziecka z 500 do tysiąca złotych. "
wiec to jest to samo
gratulacje dal obchodzacych dzis pół roczku maluszków !!! :laugh:

Enigmaa my też dziękujemy!
Marta, ja siedzę u rodzców już dwa tygodnie. U nas woda w rurach zamarzła jak były te mrozy i nie było w kibelkach ani w pralce, a z kranu leciał tylko wrzątek. Jutro mam zajęcia, w niedzielę mąż pracuje cały dzień, a we wtorek idziemy na szczepienie więc d domu wrócimy chyba dopiero po szczepieniu. Całe szczęście, że mąż pracuje w Bydgoszczy i codziennie do nas przychodzi. Ale już mi nie wystarczają te chwile z nim tutaj i wkrótce wracamy! W końcu ja chcę drugą dzidzię ;D

Arabella podziwiam.
A ja popijam sobie z mężem czerwone winko,jutro wstane rano i bedzie mnie bolec głowa.

Dobranoc kobietki miłych snów.
Dla chorych dzieciaczków dużo zdrowia.
Mamusiom spokojnej nocy.

Arabella, podziwiam Cię:) Ja po mojej dwójce, nie chce raczej dzieciaczków więcej. Ostatnio tak mi dają w kość że mam dość, wieczorami padam na twarz.

marta mi jedna Majka wystarczy ;)
co do becikowego, to i tak nas nie dotyczy niestety, nam należy się tylko to z opieki stare (500zł) a ja załapałąm się na krakowskie becikowe 800zł ;D
ranyyyyyyyyyy ja jednak nie lubie karmi, żywiec tak i owszem w każdej ilości, ale karmi bleeeeeeeeeee

Arabella Ty odważna dziewczyna jesteś...
A ja w końcu pojechałam autem sama z Julką do mojej pracy miałam stracha bo wiadomo jak się prowadzi to zwraca się uwagę na drogę ale na szczęście Jula grzecznie siedziała i niedawno wrociłam od gina załatwiłam sobie L-4 do 2 marca spotkałam się z moją położną i jak jej powiedziałm o skazie białkowej to ona stwierdziła: a które dziecko dziś nie ma alergii.Hmmm

reklama
Ja właśnie skończyłam pić freqa, ale coś mnie wzięło, chyba za bardzo zmęczona jestem.
Gaga, a Żywca z chęcią bym się napiła, takiego zimnego. A za karmi nie przepadam.

Do góry