reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

zuzaczku twój Witoń bidni nie wygląda, więc nie marudaj i cyca wystawiaj w nocy ;D ;D ;D ;D ;D a wdzień zupkami karmij jak woli, przecież ona baaaaaaaaaaaardzo łądnie przybiera

Mój mąż dziś do mnie przy obiedzie: "dobre teburaczki no dobre" a ja na to :" to czerwona kapusta" a on:"tak???" rany co za gość

reklama
gaga pisze:
Mój mąż dziś do mnie przy obiedzie: "dobre teburaczki no dobre" a ja na to :" to czerwona kapusta" a on:"tak???" rany co za gość

;D ;D ;D

Zapomniałam napisać: wszystkiego najlepszego dla pięcio i sześciomiesięczniaków!!!!!

A moje dziecko doprowadza mnie do szału. Ja już 2 godziny mleko ściągam bo w między czasie próby jedzenia, spania, zabawiania. :mad: :mad: :mad:. Mąż będzie pewnie ok 21 i pójdzie spać bo dzisiaj wstał o 5 rano. :mad: :mad: :mad:.  A jak coś wspominam, że jestem zmęczona to on zawsze ma radę: " moja mama może przyjechać" i wtedy agresja rośnie we mnie jeszcze bardziej. Wystaczy że widuję ją raz na tydzień.

Słowiczku ja kiedyś brałam leki homeopatyczne na zwiększenie ilości mleczka. Jak chcesz to poszukam opakowania i napiszę co to było. Pani w poradni laktacyjnej mi je poleciła, razem z radą, żebym się nie denerwowała :p.

gaga ja na chrzcinach Witka nawp. sie czerwonej kapusty myslac ze to buraczki i jeszcze się dziwilam, ze tak dziwnie smakuja....

witam wieczorem

sto lat dla najmlodzej "piątk"i i dwóch "szóstek"

rosska ja nie gotuje malej zupek tylko daje ze sloiczka, jakos takie lepsze mi sie wydaja, ze dwa razy ugotowalam to mala jesc nie chciala(chyba zle gotuje :p) a ze sloiczkow zjada chetnie

agata nie sadze ze zmiana wody wplynela na to ze mala nie chce juz kaszki, ja Hani tez wode zmienilam i nie wplynelo to na jej jedzenie, nadal jest nieprzewidywalna. Jednego dnia zje 80ml a drugiego 200! i badz tu czlowieku madry :(

żużaczku nie marudz tu ze Wituś taki niejadek, taka pucka fajna rozmiar 80 ??? a moja Hania dopiero do 68 dobrnela ::)

zuzaczku ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D to moży wy jacyś spokrewnieni jesteście, rany buraczki a czerwona kapusta !!!!!! no kolor podobny ::) ::) ::) ::) ::) ale jajcarze

tak tu czytam o dokonaniach waszych dzieci, a Hania nadal tylko na boczki i non stop wszystko do buzi, nawet czasami jak ja podciagam za raczki do siedzenia to probuje zjesc moja reke, a na brzuchu polezy troche i dzieciola wali i krzyk ::), no gada, gada, ale przy Witku to pikuś :(

atoi dzisiaj sprawdziłam to nie zmiana wody, bo dzisiaj znowu z żywcem tę kaszkę zrobiłam i mała też jeść nie chciała.

A teraz nakarmiłam małą strzykawką od panadolu  :o i jadła (chociaż 30 ml) nie wiem co się dzisaj dzieje. Może to zęby bo tą strzykawkę przygryzała.
Idę znou płacze, chyba nigdy tyle nie płakała. ???

agata to pewnie na dniach pierwszy zabek, ja cie podziwiam caly dzien sama w domu z mala, mi to sie zdarza od czasu do czasu i jestem wykonczona :p, no ale o marcie juz nie wspomne ::), jakbym miala dwie takie Hanie to bym chyba osiwiala

reklama
Ja sama jestem z mała jak tylko wyszłam ze szpitala po porodzie, jak byłam chora i mąż mnie musiał w nocy zawieźć do szpitala to małą samą w domu musieliśmy zostawić bo była 12 w nocy na szczęście szpital jest o 5 min drogi od nas
Agata moja przyjaciółka ma też córunię z sierpnia tylko rok starsza i mi powiedziała,że jej pediatra mówiła już w 4 miesiącu ,że dziąsła rozpulchnione i lada dzień będą zęby . Aha, pojawił się pierwszy w 9 miesiącu.A Julka też miała taką wściekliznę niedawno ,non stop maruda i płacz , byłam wykończona , i przeszło jej na szczęscie. Trzymaj się

Do góry