reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Evelinka - super, gratulacje :tak::tak:
A małego jak możesz posłać do przedszkola to poślij, nawet na pół dnia myślę, że warto :tak::tak:

U mnie chora Ania, po 3 dniach gorączki poszłam do lekarza, morfologia i CRP wskazują na zakarzenie bakteryjne, czekam na wyniki moczu :confused2: Chociaż brak wiadomości to dobre wiadomości. Ale jestem psychicznie wykończona bo Ania domaga się noszenia, wiecznego karmienia a D. mnie wpienia swoim zachowaniem - np.wczoraj okazało się, że choremu dziecku należy mierzyć temperaturę co jakiś czas :szok:, dobrze, ze wróciłam do domu wcześniej bo już było 38,6 :wściekła/y:

reklama
witajcie dziewczyny :-)

u nas po staremu, bez zmian tzn w ciazy nie jestem:-D

evelinka gratulacje

moje dwie dziewczyny chodza do przedszkola, dramatu nie ma, ale juz okoloczwartku troche poplakaly przy odprowadzaniu, oczywiscie przy odbiorze juz wsio ok i cale uchachane

z minusow, helena dzis dostala kataru:crazy:

chyba ja jednak wysle jutro do przedszkola bo temperatury niema, a katar potrafi sie u niej ciagnac 2 tygodnie np:no:

ja z kolei mam kolejny urlop w aptece wiec wiecej pracy ech...

pozdrawiam wszystkie:-)

Witajcie,
Za gratulacje dziękuję:-)Po potwierdzenie do lekarza idę 17-go.
Słowiczku super z tym wernisażem!
Agataz tą gorączką to tak jest,że raz spadnie a za chwilę potrafi o dwa stopnie wzrosnąć.Jak Dominik ma,to mierzę co chwilę.Po tych drgawkach,co kiedyś miał to wolę dmuchać na zimne.
Od jutra ruszamy z remontem w mieszkaniu,ciekawe,czy urlopu mi starczy...A co myślicie o fiolecie w pokoju chłopca,ale takim stonowanym?Moja znajoma stwierdziła,że to wyłącznie "dziewczyński"
kolor i dla chłopca nie pasuje:confused:

Moje dziecko pojechało z Babcią nad morze. Buuuuuuuuuuuuuuuuu. Jak ja wytrzymam ten tydzień? Strasznie mi brakuje marudy małej.

Evelinka - eh ten mój D. nie zauważył, że ANia którą miał się zająć zaczyna gorączkować. Ja tam obserwuję je i mierzę dosyć często jak są chore ale widzę, że obie mają swoje stałe pory na skoki temperatur więc czasami jest nieco łatwiej. Ale D. nie widzi, że rośnie im temperatura i powinien po prostu mierzyć a nie czekać aż będzie 40 i dziecko zacznie go parzyć :crazy:

Ja też bym pewnie nie pomalowała chłopakowi pokoju na fioletowy :sorry:, ale też moje dziewczyny nie mają różu na śnianach - mają taki sam kolor jak w całym domu :tak:

Słowiczku - a do takiego szczeniaka się wstaje :szok:

jak dla mnie nie ma specjalnych kolorow do pokojow meskich i zenskich:sorry:

jesli podoba ci sie fioletowy to czemu nie, szczegolnie dla malego dziecka

Helcia nie idzie jutro do przedszkola:no:, Hania tez cos zaczyna kaszlec, echhhhh.........

ja moim dziewczynom rzadko mierze temperature:sorry:, moze dlatego ze one raczej beztemperaturowe, a jak juz maja temperature to widac golym okiem

kolejny tydzien czas zaczac, nienawidze poniedzialkow:wściekła/y:

reklama
Moje mają wysoką temperaturę i po kilka razy w ciągu doby, ale żeby to wiedzieć to trzeba z tymi dziećmi chorymi być :confused2:. Raz D. obudził się w nocy i zobaczył, że Maria trzęsie sie i czuł że jest gorąca to ...przykrył ją kołdrą i mnie nie obudził:eek:. Jak ja się obudziłam to było już ponad 40 stopni :confused2:
Marysia za to nawet przy 39 stopniach jest pełna energii jedyny moment spowolnienia to jak temperatura rośnie.

Do góry