reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Justyna - szybko lekarze każą odstawić leki, a lezysz chociaż czasami?

Dzisiaj wieczorkiem idę na spotkanie klasowe i dzisiaj dzień pod hasłem laktator :-p, D. zostanie sam z dziewczynami :szok: Mam nadzieję, że te dwie godzinki nie zmienią zbytnio oblicza naszego domu :-D

Maluch głodny sie obudził.

reklama
Justyna - szybko lekarze każą odstawić leki, a lezysz chociaż czasami?
.

czasami :zawstydzona/y:
no najgorsze ze zdublowało sie to moje odpoczywanie z chorobą Liwii i jeszcze tak tydzień bedziemy razem :-D no i prawie jak bede miałą odstawić to dwa dni później moze będzie mogła juz iść do przedszkola to bedzie mi łatwiej :sorry2:

Żużaczku - dostałam Fluconazole i jak przeczytałam ulotkę to zdecydowałam, że nie dam bo to wchłania sie z przewodu pokarmowego. Aptin chyba działa więc pozostanę przy nim, do tego zmienię smoczku i mam nadzieję, że pleśniawy już nie wrócą.

Wczoraj miałam pojechać na spotkanie klasowe i pojechałam ale po pół godzinie albo nawet i nie pędęm do domu bo mała płakała - coś na kształt kolki :baffled:, jak przyjechałam to właśnie zasneła a dom wyglądał :szok:. W sumie nie było mnie godzinę i tylko dowiedziałam sie że na razie nie mogę zostawić noworodka z tatą :no:

A i okazało się, że Ania popłakuje często - no ja to wiem że to płaczliwy model ale tata właśnie sie o tym dowiedział :baffled:

Agata częściej rób wypady takie krótkie to sie przyzwyczai :-) w ogóle super że został :-D niestety większośc facetów by nie została sama z dwójka maluchów

u nas jakies przeziębienie się zaczyna, Majka chyba załapała w szpitalu, a nie mogę jej nawet dać syropku z cebuli przez ten brzuszek, no i szlag może człowieka trafić, :crazy:

ja mam ryj spuchnięty po tym wyrwaniu no i trochę boli :baffled:

Gaga - a co miał nie zostać, toż to jego dzieci a dwa on ma swoje wyjścia:tak::tak:. D. nie boi sie zostawiać, zawsze wychodzi z założenia że tata dzieciom krzywdy nie zrobi :-D
Ale rozbawił mnie bo dzwoni do mnie, że mała płacze a ja pytam się - dałeś jej jedzenie a on - NIE :-D, dla mnie to pierwsza opcja jaką sprawdzam :-D

Policzyliśmy kasę na dom, zabrakło na kuchnię :baffled:

Ale rozbawił mnie bo dzwoni do mnie, że mała płacze a ja pytam się - dałeś jej jedzenie a on - NIE :-D, dla mnie to pierwsza opcja jaką sprawdzam :-D

no to sie usmialam:-D:-D

u mnie tez zostaje z dwojka bez problemu, chodzi na spacery i takie tam, jak dla mnie normalne:-p, ale faktycznie mieszkanie i dzieci potem wygladaja:szok::szok::szok:

a tak a propos czym zmywacie flamastry z ubran, bo mam problem:baffled:

kochane dla mnie to tez normalne że K zostaje z Majką, ale niestety znam takich co za pierona nie zostaną, a z takim maluchem jak Agatowy to w ogóle opcji nie ma :-)

atol flamastry to zależy jakie, Majce zakupilismy takie co po praniu schodzą :-D

justyś, żanetka jak tam ?
anecik dalej Ryga ?

no to sie usmialam:-D:-D

u mnie tez zostaje z dwojka bez problemu, chodzi na spacery i takie tam, jak dla mnie normalne:-p, ale faktycznie mieszkanie i dzieci potem wygladaja:szok::szok::szok:

a tak a propos czym zmywacie flamastry z ubran, bo mam problem:baffled:

Dołączam sie do pytania, mama radziła mi spirytem potraktować plamę ale jeszcze nei spróbowałam.

Boshe Ania ma chyba kolki, litości oby nie to :-(

Nawet mój czasami z dwójką zostanie, ale nie na długo!
Wiecie co ta moja mała żmijka dzisiaj zrobiła? POszła rano do tatusia i mówi: "Tatusiu nie jedź do pracy", a K. jej tłumaczy, że musi jechać zarobić na chlebek, na to Misia "To ja nie będe jadła chlebka, ale nie jedź", na to K.: "Muszę jechać, a ty zostaniesz z mamusią". Misia:" Mamusia mnie nie chce. Ja będę siedziała grzecznie w samochodzie". Czujecie to? Aż się poryczałam. Niewdzięcznica. Czy ja naprawdę za mało czasu jej poświęcam?

reklama
hej hej !!!!

ja juz mam wrażenie że pomału sie sypie :baffled: mam generalnie wszystkiego dość !!!
Liwia dzis jeszcze zrobiła skok na główke z krzesła :baffled: i biedna tak sie spłakała jak nigdy- musiało boleć :sorry2:

u nas jakies przeziębienie się zaczyna, Majka chyba załapała w szpitalu, a nie mogę jej nawet dać syropku z cebuli przez ten brzuszek, no i szlag może człowieka trafić, :crazy:

ja mam ryj spuchnięty po tym wyrwaniu no i trochę boli :baffled:

u nas rok temu po szpitalu z Liwią było to samo ! lekarka wtedy na kaszel kazała mi zamist syropu siemie lniane podawac tylko do 17 bo wykrztuśne to takie !!!

Cos nam Żaneta sie nie zameldowała po wstaniu z łózka ?!

Arabela z Twoich opisów to mam wrażenie ze Misia jest tuz za tatą a Ty za nią ! traktuje Cie chyba jak koleżanke :baffled:

Do góry