reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

anecik my mamy jutro pasowanie :-):tak: Olek w domu, ślicznie śpiewa i opowada wierszyki, ale boje się że jak bedzie tyle ludzi to poprostu stchórzy:-D
atol ja co by zapobiec jesiennym dołom, jutro funduje sobie fryzjera, z jakimś ożywieniem na głowie;-) a poza tym tez nic mi sie nie chce...w domu syfilizm bleee moze jutro po fryzjerze złapie powera:-D
a czy ktoś wie co u gagi i Majutka????

reklama
Marysię niestety omineło pasowanie na przeczkolaka :-(, eh nie wiem czy dobrze robię trzymając ją w domu ale boję się że Ania taka wrazliwa będzie non stop chora :-( poza tym nie wyobrażam sobie siedzenie z obiema na raz przez cały dzień w przypadku choroby Marii :sorry2:, psychicznie bym wysiadła a Maria pewnie jeszcze szybciej niż ja :sorry2:

No właśnie co u Gagi i Majki?

Justyna jak tam córa?

D. miał przywieść receptę na te pleśniawy i zapomniał :crazy:, ale muszę przyznać, że ostatnio jest jakiś bardzo miły :sorry2: w zasadzie nie mogę na niego narzekać :-D, no dobra nadal po sobie nie sprząta :-p

Witajcie kochane,Ja juz w domciu :-).Jezeli dobrze pamietam to pisalam Wam ze sobie taaaakk u mamy odpoczene,troche naiwna bylam ,owszem od dzieci odpoczelam ,ale spac nie moglam i po trzech nocach bylam wykonczona:wściekła/y:.Dopiero w domu doszlam do siebie.Pomimo tego bylo bardzo fajnie ,nareszcie mialam czas poodwiedzac kolezaniki i zorganizowac spotkanie klasowe.Maximilian przezyl tydzien bez mamy ,ale jak weszlam w do
mieszkania to mnie tak serdecznie przywital ze malo sie nie poplakalam.Usciskal mnie i wycalowal i do konca dnie skakal wokol mnie ,kochane dziecko:-).

powiedz mi jaki masz materac w łózeczku !! bo juz nie wiem !! do Liwci miałąm kokos-pianka a teraz zachwalają te kokos-pianka-gryka i nie wiem sama !!!

Justyna ja mialam i mam u calej trojki materace z tak zwanej zimnej pianki.Fabian lezal na poczatki na kokosie i nabawil sie porzadnej alergii,bardzo szybko zmienilam mu materac.Kokos duzo pryskaja jakimis dziadostwami ze wzgledu na plesn i grzyby podczas przechowywania w magazynach.Pianka jest moim zdaniem higieniczna i polecaja ja u nas dla alergikow.

jesteśmy
oj ponad tydzień w szpitalu, wylądowalismy w środę z goraczka 40,4 stopnie, po wymiotach, w nocy doszła biegunka, sobota i niedziela była ok, od poniedziałku nawrót, wypuścili nas tak niepewnie, ale ważne że juz w domu, Maja słaba, apetyt prawie zerowy, no zobaczymy, dzis juz cos zjadła
mi do tego wykluła sie ósemka i złamała, dzis mi rwali i ryj mnie boli,
zdechły nam 4 skalary, K rozwalił buty, przepadło mi wyjście do teatru
no to chyba tyle wystarczy, bo więcej nie zniese

doczytałam
justynko trzymaj się, i zdrówka dla Liwi

Zdrowia dla Liwenki,Majeczki i gagi.

U nas nie ma pasowania na przedszkolaka:baffled:,Maximilian jest przedszkolakiem i tyle.Tak sie zastanawiam czy ja pasowanie mialam ale jakos nie moge sobie przypomniec:baffled::-).

Gaga - oby Majka szybko do siebie wróciła :tak::tak:, a lekarze sprawdzili chociaż czy to rota wirus? Boshe ale się bidulka wycierpiała a wy razem z nią. Oj dużo wam sie na głowę zwaliło :-(

Justyna -a ty się melduj że w domu w dwupaku jesteś ;-)

Żaneta - też daj znać jak będziesz jechać na porodókę :tak::tak:

Ania skończyła miesiąc i skoczyła się laba - dzisiaj nie spała od 16.30 do 21 :szok:
Dostałam na te pleśniawy jakiś silny lek, doustny:no:. Daruje go sobie, zakupię aphtin bo to chyba bez recepty i zobaczymy.

Agata, Ania już ma miesiąc?? Dopiero co z brzuchem jeździłaś na budowę! Pokaż nam dziewczynki, please!!

U nas też nic nie mówią o pasowaniu na przedszkolaka. Za to robili już zdjęcia. Nawet ładnie wyszła moja córcia tylko loczki jej sterczały we wszystkie strony:-p

gaga witaj w domku i na bb, duzo zdrowka Majutelli:-)

arabella i jak tam imprezka urodzinowa?

u nas tez nie bylo zadnego pasowania na przedszkolaka, ale to nie standardowe przedszkole wiec coz sie spodziewac:sorry2:

hej !!!

a ja dalej mam skurcze i juz nie wiem !! łykam ten fenoterol a jak w przyszłym tygodniu odstawie to aż mam strach co będzie :szok:

Liwii dupsko ożyło i dokazywała dzis niemożliwie, zresztą po niej w ogóle nic nie widać tylko słychać bo jak kaszlnie to szok ! gorączki nie ma juz drugi dzień wiec ok ! i jak jutro u nas bedzie ładnie to ją na chwile przespaceruje bo blada i taka niedotleniona !!

a nie masz innych zmartwień?:-D:-D
Bogucha spał na zwykłym z gąbki i przezył... traumy materacykowej też u niego nie zauważyłam.

a bo ja z tego typu ! nie masz problemu stwórz go sobie sam :-D

jesteśmy
oj ponad tydzień w szpitalu, wylądowalismy w środę z goraczka 40,4 stopnie, po wymiotach, w nocy doszła biegunka, sobota i niedziela była ok, od poniedziałku nawrót, wypuścili nas tak niepewnie, ale ważne że juz w domu, Maja słaba, apetyt prawie zerowy, no zobaczymy, dzis juz cos zjadła
mi do tego wykluła sie ósemka i złamała, dzis mi rwali i ryj mnie boli,
zdechły nam 4 skalary, K rozwalił buty, przepadło mi wyjście do teatru
no to chyba tyle wystarczy, bo więcej nie zniese

doczytałam
justynko trzymaj się, i zdrówka dla Liwi

zdrówka dla Majci !!!! całuski !!!! i dla Ciebie też w ten obolały ryjek ;-)

dzieki za info o tch materacach :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry