reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Wczoraj mieliśmy bardzo miły dzionek, który zaczął się dopiero o 9.30 :szok::-D.
Ania na razie jest małoproblemowa więc pojechaliśmy sobie na sushi :-p a wieczorkiem wpadli moi rodzice. Eh ten mój tata, jako dziadek jest taki śmieszny :-D

Wczoraj mieliśmy bardzo miły dzionek, który zaczął się dopiero o 9.30 :szok::-D.
Ania na razie jest małoproblemowa więc pojechaliśmy sobie na sushi :-p a wieczorkiem wpadli moi rodzice. Eh ten mój tata, jako dziadek jest taki śmieszny :-D

Agata pozazdroscic i spania i dziadka:-).Moje dzieci nie maja dziadkow:-(,jedni juz nie zyja ,a z moim ojcem nie mam kontaktu,bo nie chce.Zycie czasami jest poplatane:tak:.

U nas nareszcie przestalo padac,za to Milian nie chcial isc do przedszkola,sama nie wiem co mu jest.Do tej pory chodzil z checia,moze te kilka dni wolnego daja sie w znac :baffled:.
Zycze Wam milego dnia.

Witam
choc ja tylko na moment coby tu a forum cholerstwa nie rozsiać.
Jestem chora i nawet na kompa mi sie nie chce zasiąsć.
Juz po wizycie u lekarza ,wynik taki że Badi oskrzela i znów antybiotyk:wściekła/y:
Kurcze a dopiero co brał na początku września:no:,Julka przeziebiona ale ona tylko syropy,a ja antybiotyk:no:(Kaszel mnie chce udusic)
do tego łeb mi peka a dzieci poza kaszlem nie wykazują oznak choroby -szaleją na maxa.chyba nie wyrobie.
Dobra uciekam jak sie troszke podkuruje to tu do was zaglądne.

no anecik to łądne masz wycieczki nic tylko Ryga i Ryga, trzymaj się kochana
żaneta a u ciebie jak ??
kurcze tak czytam i dochodzę do wniosku, że niedługo to Majka będzie jedyna jedynaczka na forum :szok:
Agata a ty to jednak jestes niemożliwa, mała ma ponad tydzien i juz sushi i knajpka :-)

Witam wieczorkiem, w przedszkolu bylo wszystko ok,on chyba mial dzis z rana takie sobie "widzimisie":-).Zobaczymy co bedzie jutro.Dzis podjelam decyzje ze w niedziele jade na tydzien do mamy i to sama.Dzieci zostana z mezem.Nareszcie bede miala okazje spokojnie sie z kolezankami spotkac nie myslac o dzieciach i nudzacym sie mezu (bo no naszego jezyka nie zna:-)).

reklama
no anecik to łądne masz wycieczki nic tylko Ryga i Ryga, trzymaj się kochana
żaneta a u ciebie jak ??
kurcze tak czytam i dochodzę do wniosku, że niedługo to Majka będzie jedyna jedynaczka na forum :szok:
Agata a ty to jednak jestes niemożliwa, mała ma ponad tydzien i juz sushi i knajpka :-)

Dzisiaj koleżanka z forum wrześniowego stwierdziała, że dzieci to od drugiego powinno się rodzić - święta prawda :tak::tak:, jak na razie większym problemem jest starsza niż młodsza, nie ma 70% zmartwień, ty nie płaczesz razem z dzieckiem (no prawie nie płaczesz) nie lecisz na każde zawołanie, generalnie człowiek jest bardziej wyluzowany.:tak::tak:
A sushi to z grilowaną rybą więc bezpieczne :tak::tak:

Do góry