reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Wczoraj mieliśmy bardzo miły dzionek, który zaczął się dopiero o 9.30 :szok::-D.
Ania na razie jest małoproblemowa więc pojechaliśmy sobie na sushi :-p a wieczorkiem wpadli moi rodzice. Eh ten mój tata, jako dziadek jest taki śmieszny :-D

Wczoraj mieliśmy bardzo miły dzionek, który zaczął się dopiero o 9.30 :szok::-D.
Ania na razie jest małoproblemowa więc pojechaliśmy sobie na sushi :-p a wieczorkiem wpadli moi rodzice. Eh ten mój tata, jako dziadek jest taki śmieszny :-D

Agata pozazdroscic i spania i dziadka:-).Moje dzieci nie maja dziadkow:-(,jedni juz nie zyja ,a z moim ojcem nie mam kontaktu,bo nie chce.Zycie czasami jest poplatane:tak:.

U nas nareszcie przestalo padac,za to Milian nie chcial isc do przedszkola,sama nie wiem co mu jest.Do tej pory chodzil z checia,moze te kilka dni wolnego daja sie w znac :baffled:.
Zycze Wam milego dnia.

Witam
choc ja tylko na moment coby tu a forum cholerstwa nie rozsiać.
Jestem chora i nawet na kompa mi sie nie chce zasiąsć.
Juz po wizycie u lekarza ,wynik taki że Badi oskrzela i znów antybiotyk:wściekła/y:
Kurcze a dopiero co brał na początku września:no:,Julka przeziebiona ale ona tylko syropy,a ja antybiotyk:no:(Kaszel mnie chce udusic)
do tego łeb mi peka a dzieci poza kaszlem nie wykazują oznak choroby -szaleją na maxa.chyba nie wyrobie.
Dobra uciekam jak sie troszke podkuruje to tu do was zaglądne.

no anecik to łądne masz wycieczki nic tylko Ryga i Ryga, trzymaj się kochana
żaneta a u ciebie jak ??
kurcze tak czytam i dochodzę do wniosku, że niedługo to Majka będzie jedyna jedynaczka na forum :szok:
Agata a ty to jednak jestes niemożliwa, mała ma ponad tydzien i juz sushi i knajpka :-)

Witam wieczorkiem, w przedszkolu bylo wszystko ok,on chyba mial dzis z rana takie sobie "widzimisie":-).Zobaczymy co bedzie jutro.Dzis podjelam decyzje ze w niedziele jade na tydzien do mamy i to sama.Dzieci zostana z mezem.Nareszcie bede miala okazje spokojnie sie z kolezankami spotkac nie myslac o dzieciach i nudzacym sie mezu (bo no naszego jezyka nie zna:-)).

reklama
no anecik to łądne masz wycieczki nic tylko Ryga i Ryga, trzymaj się kochana
żaneta a u ciebie jak ??
kurcze tak czytam i dochodzę do wniosku, że niedługo to Majka będzie jedyna jedynaczka na forum :szok:
Agata a ty to jednak jestes niemożliwa, mała ma ponad tydzien i juz sushi i knajpka :-)

Dzisiaj koleżanka z forum wrześniowego stwierdziała, że dzieci to od drugiego powinno się rodzić - święta prawda :tak::tak:, jak na razie większym problemem jest starsza niż młodsza, nie ma 70% zmartwień, ty nie płaczesz razem z dzieckiem (no prawie nie płaczesz) nie lecisz na każde zawołanie, generalnie człowiek jest bardziej wyluzowany.:tak::tak:
A sushi to z grilowaną rybą więc bezpieczne :tak::tak:

Do góry