reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Boshe jaka ekipa od wylewek nam się trafiła :angry::angry::angry::angry: wywaliłabym na zbity pysk gdyby nie to, że za dwa tygodnie mamy mieć wstawiane okna :angry::angry::angry:
A my czekamy z rozebranym płotem od sąsiadów gdzie jest pies, w sobotę mieli przyjść i zrobiić tę stronę ale się dupkom nie chciało i tak się bujamy. Tata ma dzisiaj z drugim gościem gadać, może ten szybciej dupsko ruszy.

A poza tym dowiedziałam się o możliwej wizytacji moich "ulubionych" teściów i jestem wku...:angry::wściekła/y::crazy:

reklama
Tak w ogóle niegrzeczna jestem, nawet się nie przywitałam :zawstydzona/y:.
Witajcie.

Dziękuję za wszystkie gratulejszyns.

Ania dzisiaj w końcu zaczęła coś więcej jeść, bo przez te upały mi dziecko z wagi leci. A jutro idziemy na ważenie i 1. wizytę lekarską Natalki. Zobaczymy, która będzie grzeczniejsza, podejrzewam, że ta młodsza.

Ja mam konto w mBanku i jak na razie jestem zadowolona. Zobaczymy, jak będzie, jak będziemy musieli wziąć kredyt, np. na samochód, jak nas potraktują...

Słowiczku we łbie się nie mieści z tym Twoim bankiem. Byłam kiedyś w PKO SA i uciekłam czym prędzej..

hej hej !!!!

ja po jedzonku. kanapka z miodem zjedzona a za chwile wtrąbiłam jeszcze kanapkę z szynką i cebulą :baffled:

Liwia dostałą gorączki w nocy, rano i do popołudnia nic a potem znów po 38 i cholera wi z czego ! Z paniki w nocy ją cała porozbierałąm i sprawdzałąm jeszcze raz czy jakiś kleszcz abo cuś !! Ale teraz cos kicha i mówi tak z gardła i chyba przeziębiła sie !

Atol jak krewka nie leci to słona woda i piling z piasku dobrze zrobi !!!

Słowiczku a juz Cie chciałam zapytać czy to nie PKO czy BPH :wściekła/y: masakra my naszczęscie nie mamy z nimi juz nic do czynienia ! Teraz i firmowe i prywatne mamy w millenium i jesteśmy zadowoleni z kredytem tez nie ma problemu czy ze wczesniejszą spłatą nawet przy kredycie pod hioptekę ! Mam nadzieję że sie szybko z nimi rozmówicie i wyjaśni sie wszystko !

Jutro idę na usg ! Trzymać kciuki !!!

89002627lp3.gif

No to żużaczku szczęśliwej dalszej wspólnej drogi!!!!

25535202xx3.gif

http://img237.imageshack.us/img237/5286/25535202xx3.gif

Żużaczku - wszystkiego dobrego :tak::tak::tak:

Maria obudziała się dzisiaj o 6.20 :baffled: i od razu zaczęła coś gadać o bolącym brzuszku, później nie wiedziała czego chciała więc uznałam, że niech pójdzie na zajęcia bo miałam wrażenie, że nie tyle co ściemnia tylko, że tęskni za tatą, którego nie ma rano od kilku dni. Ale z zajęć też wyszła wcześniej bo mówiła, że się kiepsko czuje. I zasnęła u nas w łóżku a to oznacza - chorobę albo ogromną tęsknotę.:-(

Jakiś kiepski tydzień, ja wczoraj na dokładkę popsułam kompa ale już naprawiłam :rofl2:, D. zablokowała się komóra, którą
też naprawiłam :rofl2: a ta ekipa wykończy mnie nerwowow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Żużaczku gratulacje.....

witam babeczki... ja sie jakoś kulam do przodu...samopoczucie raz lepsze raz gorsze............... \
ostatnio ze sławem przeanalizowalismy wszytkie za i przeciw i chyba zaczniemy budowe własnego domu...... to mnie troche pchneło do przodu bo czasmi to mam dość życia z tesicowa....

olus jest fantastyczny... broi i łobuzuje ale to taka nasza prawdziwa radość...

ach wczoraj przezyłam horror....Olo wyjoł sobie baterie z pilota włozył do gardła i zacoł sie duzic... jak go wplalnełam w plecy to ją wypluł.....a tesciowa siedziała obok i myslała ze on udaje kaszel.....rece mi opadły

zuzaczku wszystkiego dobrego

a ja melduje sie z Gdyni

z Heleny paznokciem ok, faktycznie slona woda plus piach, rewelacja, no jeszcze nie calkiem sie zagoilo ale jest o niebo lepiej

dzis mega dlugi spacer sobie zrobilysmy, na piechote plaza z Orlowa do Sopotu, jestem mega padneta, a musze pochwalic Hanke szla na piechote cala droge

pogoda nam sie troche popsula, przelotne deszcze, ale da rade wytrzymac

pozdrawiam

zuzaczku wszystkiego dobrego

a ja melduje sie z Gdyni

z Heleny paznokciem ok, faktycznie slona woda plus piach, rewelacja, no jeszcze nie calkiem sie zagoilo ale jest o niebo lepiej

dzis mega dlugi spacer sobie zrobilysmy, na piechote plaza z Orlowa do Sopotu, jestem mega padneta, a musze pochwalic Hanke szla na piechote cala droge

pogoda nam sie troche popsula, przelotne deszcze, ale da rade wytrzymac

pozdrawiam

atol....jak ja ci zazdroszczę tego spaceru w tak pięknym miejscu...

reklama
atol u nas też się pogoda od dziś zepsuła i chyba ciśnienie leci bo ja wypiłam dziś dwie kawy a i tak zasnęłabym na siedząco.....:baffled::confused:

Olek też jest skręcony coraz bardziej i widzę ze mama po całym dniu z nim, jest na prawde zmeczona....dziś dla przykładu nabił sobie dwa guzy na głowie, w dwóch innych wypadkach!!!!!:szok::confused:

Do góry