reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Heja

Zdycham dzisiaj, ciśnienie to w ogóle jakieś jest?

Do tego dziecko marudzące na maxa, włączyłam jej tv bo już nie wyrabiam, do tego D. jeździ i załatiwa sprawy,cwaniak spał w domu -ja u rodziców, nagrał się na kompie wyspał a ja z Marią. Ehh rodzice mają swoje zmartwienia i nie chcę im dodawać obwiązków.

CIągle mam nie rozliczonego PIT'a, na pewno będą jakieś pieniążki tylko już sama nie wiem komu pomóc.

Może u was pogoda jakaś lepsza bo tu kanał.

reklama
Agata u nas pogoda tragiczna, leje jak nie wiem, jak Maja wstanie jedziemy odwiedzić mojego dziadka, dobrze że zabierzemy się autem z rodzicami

A u nas słońce i ładna pogoda.
Julka już przestała wymiotować , rano był malutki raz a wczoraj wcale, ma tylko mdłości i mówi że jej się chce ale tylko tak mówi.
Za to ma mega srakietę. Ale już wstała i nawet wołała już bułkę , parówkę, ciasteczko....Chyba już mamy 3/4 choroby za sobą.I zaczyna być już niegrzeczna...Trzeba będzie temperować....
Dzięki dziewczyny za te życzenia zdrówka dla Julki. Najgorsze że ja się jakos dziwnie czuję....:-(

Hej.
joanna normalnie ty rodzic za niedługo będziesz, bosheeeeee jak to zleciało:szok::szok::szok:
Może już baaardzo niedługo. Byle do 37. tygodnia czyli jakieś 2 tygodnie. Ale jeszcze w prochu jestem, tzn. ciuszki nie poprane bo ciągle w weekend pogody nie ma :no::wściekła/y::crazy::angry:.

Domicela nie daj się chorobie.

Agata akurat ciśnienia dzisiaj nie mierzyłam a mam to robić codziennie, ale ogólnie to jestem barometr.

Pogoda nas dzisiaj nie rozpieszczała, cały czas kapuśniaczek. Dobrze, że Ania z miseczką po dworze nie biegała i nie zbierała tego kapuśniaczku (jak to było w Misiu Uszatku) :laugh2::laugh2::laugh2:

hej hej !!!

zdrówka dla Julisi alez sie do niej te choróbska przyczepiły !!! Domicela trzymaj sie !!!

moje dziecie poszło przed chwilą spać :szok: tak sie wygłupiała, piszczała, wariowała że ja czekałam az P sie odważy ją zabrać do mycia a on czekał aż ja :sorry2: masakra takiej głupawy dostała ze szok !!

widziała reklame bajki o tym słoniu i zażyczyła sobie kino jutro ale musi iść z Adasiem :baffled: raz była z chrześniakiem P i teraz klops on juz chce z kolegą do kina chodzić :rofl2: Ostatnio jak byliśmy u znajomych ( rodziców Adasia) to Liwucha stwierdziła " ja chce dzis spać z Adasiem " a P z mega powagą " ja Ci dam z Adasiem, ubierać sie i do domu " :-D chłopak jest przerażony najbardziej tym że jak to mówi po podwórku będą jakieś ...kręcić ! Stwierdził że nawet jednego dla przykładu pochowa w ogródku :blink:

Joanna no tylko patrzeć wieści od Ciebie !! ale trzymaj sie jeszcze trochę w całości !!!

Agata fajny pomysł z tym wyjazdem, oczywiście jak dzieciaczki bedą miały zajęcie większość dnia :-D

no nic pobuszuję jeszcze trochę i idę spać

dziecka mi się chce :rofl2:
nie mogę doczekać sie wakacji mam tak dośc że szok

a wy co niedzielne obiadki, spacerki i tp :-)

Joanna jeszcze sie nie rozdwajaj poczekaj, aż sie cieplej zrobi;-):-)
justyna no nieała Liwuś.....już jej sie chłpów zachciewa,coś czuje, że bedzie tatuś miał ciezko sie odgonić od zieciów.:-D
No a u nas niedzielka mineła i jutro zów do pracy bleee.....
Ale mi sie niechce,nic nie odpoczełam bo dzis mojego bratanca urodziny,i obrzarłam sie na max(A i tak jestem GRUBA:zawstydzona/y:) ale jak sie powstrzymac od pyszności.
UWAGA!!!!
Dziewczyny trzymajcie jutro kciukaski zeby mojego łobuziaka małego przyjęli do przedszkolka,ponoć jutro jakaś komisja ma sie zebrać i decydowac:dry:

reklama
Gaga co do tych dzieci....fajnie by było jak by i nasz Tomek miał rodzeństwo.
Moja kuzynka w miniony wtorek urodziła.....poród kleszczowy (masakra) z malutką wszystko ok dostała 10 punktów i już są w domku.
Co do tych papierów to mi nawet nie mów ja w klasach integracyjnych jako wspomagający mam 11 godzin...
Mnie praca wolontariacka też sprawia satysfakcję gdyby jednak było mniej papierków sprawiała by jeszcze większą!

Do góry