reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Wszystkie pouciekały ,a ja wreszcie sie dostałam,
Słowiczku U nas bb tak sie wiesza przez to ze radiowy net mamy,chyba?
Słowiczku a gdzie ty jutro wyfruwasz bo chyba coś pzreoczyłam?

reklama
Spóźniłam się na imprezkę?
Ale ja piję drinka
Bibi te teksty z brudem między palcami to tak jakbym słyszała Martę i Szymona
No i u mnie nici z imprezki mały znów łapie gorączke.:no:
nenar ale te nasze łobuziaki maja pomysły:-D mnie by przez myśl nie przeszło że można sie brudem podzielić i że wogóle sie da to zrobić:laugh2:

Heja

Leci Erni i Bert :-D

Dzisiaj znowu akcja budowa domu, zaczynam tym żygać :-( A to dopiero początek.

Impreza wczoraj chyba się udała, tyle, że moje dziecko poszło spać o 22 i wtedy do kompa zasiadł D. W maju kupujemy laptopa więc będzie luzik.

Taaaaaaaaaaaaaak mi się chce spać :-D

Idę poszukać gwaracji od kurtki bo mi się cholera po jednym praniu zespsuła, alpinus badziewie :angry::angry:

Jak widzicie nastroje mam nieciekawe :sorry2:

ejo ej

dzis mnie dopadlo, zoladek tak napiernicza ze hej, no i miesnie bola, odbija sie:dry:

modle sie tylko zeby nie wymiotowac, masakrycznie sie tego boje:baffled:

z dziecmi w miare ok, oslabione i za bardzo jesc nie chca, ale duzo pija i wlsciwie jeden duzy w miare posilek dziennie, to nie jest zle

Niedzielne pozdrowienia.

Pogoda nam się udała. Zaliczyliśmy dwugodzinny spacer, podczas którego puszczaliśmy latawiec, Ania uczyła się jeździć na rowerze. Z tym ostatnim to trochę kiepskawo, bo gwiazdeczka zapomina, że ma kierować a już o pedałowaniu nie wspomnę. Za to bardzo dobrze jej wychodziło hamowanie. No cóż - może kiedyś załapie... Najważniejsze, żeby się nie zniechęciła (i my też :baffled:).

Żużaczku jak zwykle cudeńka zrobiłaś.

Ania dzisiaj padła o 19tej, ciekawe o której wstanie :baffled::errr::rolleyes2:, chyba nie da pospać babci :nerd:.

Pa.

hej hej !!!!

widze ze jakaś impreza mnie mineła :baffled:

a ja dzis z Liwcią byłam 3,5 godz na polku :-) oj czuć wiosnę !!! bidna taka wykończona bo nie spała w południe że na tańcu z gwiadami w połowie padła pomimo że nigdy nie przepuści !!

Bibi hasło z brudkami superanckie !!!

Zdrówka Atolku !!

Skaba no nieźle z tym wybieraniem sie :-D

reklama
Hej hej!!
A mnie dziś facet walnął w samochód, który kupiłam w salonie miesiąc temu! Niech to... Na dodatek mój brat, który jeździ moim starym, też miał stłuczkę, też facet w niego wjechał.
Poza tym super.

jo-anna-on, Misiunia codzienie chodzi spać ok. 19, ale wstaje przed 6! Dzisiaj Magdalenka obudziła się i mnie o 6:15 nowego czasu. Wrrrrrr

Do góry