reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

piffko otwarłąm dla pocieszenia :-)
Majka ogląda larę, bo jak powiada " mamoooooo przecież tam jest felikoptel, a ja lubie felikoptery przecież"
ah ręcę opadają

reklama
słowiczku "marysia "powiadasz???? no ostatnio też oglądałam:laugh2:
gaga to dawaj z majką tylko piwa ie otwieraj jeszcze bo ci wypije

dzięki "marysi" mam naprawdę więcej czasu...nie ma kłótni, kto ma zmywać i takie tam...

gaga dawaj Majutka, piszcie razem...i się nie dziwię, ze nie chce spać, tyle godzin w południe spania...

No to na rozweselenie napisze wam jak moje dzieci dziś przed kompaniem "podzieliły sie brudami":-D
-Bartuś mówi do Julci :"podzielisz sie ze mną swoimi brudami":szok::-D
-Julia:"dawaj nogi to sie z tobą podziele":laugh2:
ja już poprostu lerze ze smiechu a Juleczka wyciąga bródki z pomiedzy swoich palców u nóg i przekłada je miedzy Bartusiowe:sorry2::-D
Poprostu nie mam siły na ich pomysły szalone.
A przed chwilą byłam zanieśc "Picia naturalnego"w kubku "Awent"
O takie prosił mnie syn:-)no rozwalają mnie tekstami.

u mnie BB dobrze działą, ale dziecko też i niestety nie posiedzę
a taką miałam ochotę
bibi pomysły niezłe

ja żałuję że nie spisuje tekstów Majkowych
dziś np.
" o pierduch poszedł za co Was przepraszam" :-)
ostatnio chodziła po domu a pudełkiem na głowie i śpiewałą "krokiem defiladowym, krokiem defiladowym"

reklama
moje dzieciaki wczoraj zrobiły nam przedstawienie/koncert.
Łukasz grał na organkach a Gaba na gitarze.
Gdy skończyli to my oczywiście oklaski.
A Gaba:
dziękujemy, dziękujemy, w piątek też przyjdziemy!!!:-)

Do góry