reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A tak pozatytm to Amel urwisek własnie sie kapie kupiłyśmy K pyerfume na walentynki no i luz a pozatym to jutro tak jak dzis bedzie ok 23,30 i pewnie bede spała jak zwykle bo wstaje o 5 i do tej godz padam
Laski podczyatlam troche ale juz musze spadac bo drze sie mamuniu bo wychodze
taki aparat mały z niej że szok:-p
bede wiecej czasu miała w piatek to popisze bo robie sobie dzien dziecka i nie ide do pracy
buziaki dobrej nocki

reklama
Zatoki mnie bolą :wściekła/y:, nie obędzie się bez tego bioparoxu :wściekła/y::wściekła/y:

Dzieczyny - nie macie co się czuć obco, trzeba tylko pisać :-p:rofl2:

Znowu mnie jakieś doły nachodzą, w domu się snuję trochę sprzątnę i na tym koniec mojej aktywności. Muszę coś ze sobą zrobić, wymienić na inny model ?

A ja dołacze sie do gagi i wam głupoty młotem z tych waszych główeczek powybijam.;-):-)
Mysle ze sie dziewczyny poprawią i zaczą pisac.:tak:
A gdzie wogóle Madzia sie podziewa???pochwaliła sie że ma nowego kompa i na tym koniec,a miała pisac.
Marzeny też dawno nie było,domicela tez nie pisze.???? ooo... i nenar chyba zapomiała o głownym;-):-)
No nie, kobiety każdą z osobna trzeba wołac????!
A co to sie stało że dzis tu żużaczka nie widac??
Czyżby tak kobieta sie nad jajkami zapracowała
Justyna rozumiem, że odsypia ostatnio nieprzespaną Nocke ????bo jej ai widu,ani słychu??

Agata ja bym wzieła zaaplikowała sobie Bioparox,pomoże i nie zaszkodzi ja właśnie w ciązy z Badinkiem w pierwszym trymeście stosowałam i nic sie ie stało.
a co do D. to chyba faktycznie chory skoro w domu pozostał:baffled:
chorzy faceci potrafią byc nieznośni,myśle że uświadomiłyście gościa:-D ile kresek ma być na termometrze żeby mówić o gorączce.:-)

A smuteczki precz akysz,akysz......To przez ten tłum w domu;-)

hej witam sie

agata bioparox nie taki okropny, jesli lekarz zalecil i przepisal, to wez.
Lepiej sie szybko wyleczyc, niz zeby sie to ciagnelo miesiacami.

A u mnie duzo pracy i Hanka mega nieznosna, dzis zrobila taka afere mojej cioci(oczywiscie przy wyjsciu na spacer), ze ta poszla tylko z Helena(Hanka zostala z druga ciocia). Nie wiem juz co z nia robic:no:

Odezwal sie moj kolega z kursu o dofinansowanie z UE i przyslal link do swojeo projektu, super rzecz zrobil bardzo mi sie podoba. Bedzie powtorka konceru w czerwcu, wiec postaram sie wybrac.
Zobaczcie YouTube - firmaTRINITY's Channel

A poza tym co>
Dzieci mam nadzieje zaraz usna, T ma dzis pempkowe, a ja wreszcie pije na spokojnie herbate i poczytam troche co u was:-)

a i jeszcze sie nie "pochwalilam" ze Hanka dzis popchnela Helena na framuge i ta tak przywalial czolem ze myslalam ze sobie rozciela i szyc trzeba bedzie:no::angry:

na szczescie skonczylo sie na mega guzie i mega ryku:-(

Dziewczyny ogłasza wam mój sukces...:happy:Mały usnął w swoim łoziu.WYGRAŁAM z nim:happy:
Tyle ,że przez godzine mie wołał.a na koniec bawił się siurkiem i woła mama boliii ja lece ,myśle co mu znów sie dzieje.A ta mała bestyjka sie śmieje ,że mu urósł.:-D:poprostu brak mi słow do facetów i tych małych i tych dużych.:laugh2::laugh2:

reklama
Atol - fajowy ten koncert :tak::tak::tak:
Marysia niedługo pójdzie z chrzestną na przestawienie z Kubusiem Puchatkiem. Tylko nie wiem kiedy i jaki to tytuł :zawstydzona/y:, wiem że ma być w warszawie i wrocławiu (chyba :zawstydzona/y:)

Dzisiaj D. powiedział mi że teściowa chce zabrać Marysię w wakacje nad morze na kilka dni i chce się zapytać czy się zgodzę. NIe wysłowię się tutaj bo to otwarty wątek co na ten temat myślę.:angry::angry::angry::angry:

Idę czytać dziecku, które wybrało dwie najdłuższe książki.:confused2:

Do góry