reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej!
Wiola odpoczywajcie!!!!I bawcie się dobrze!!!!
A ja jutro też wyjeżdżam. Mąż ma w końcu urlopik i jedziemy się gościć do rodzinek. A co!!! Jak do nas przyjeżdżali na wiochę odpocząć to ja zasuwałam a teraz ja jadę odpowywać ;-)i niech sobie skaczą teraz wokół nas! Nieźle to sobie wykombinowaliśmy co????;-);-);-);-):-)

Agata, myślałam, ze mam sposób na Łukasia ale to już chyba historia. Choć chwilowo było to skuteczne. Pocieszam się tym, ze to tylko chwilowe.
A szczęka jeszcze dziś mnie boli, po tym jak mnie skopał...
Skaba na odpoczynek!!!!!!!!!!!!!!
Żużak, trzymaj się!!!!!
Ciekawa jestem jak tam gaga się bawi???

Ja z odpieluszkowaniem kolejny raz dałam sobie spokój. Młody teraz znowu na NIE, więc nie będę się z nim szarpać...ale jak chce to nadal woła i wtedy siada...a jak ja chcę to bunt!!!!

dobra spadam młodego budzić i na podwórko uciekam, bo pogoda fantastyczna!!!!!!

do wieczorka

reklama
aj ja nie mogę się odnaleźć na bb bo miałam długą przerwę ale już jestem w Poznaniu tylko co z tego skoro mam gości...
A dzisiaj lekki ból głowy:cool:. Od dwóch dni oduczam Julkę spać bez smoka , nie jest źle ale w południe po godzinie budzi mi się z płaczem i go szuka , poza tym nie zasypia już w locie....:no:
A z sikaniem zero postępów wczoraj posikała kołdrę Wojtka:angry:
Wiola ,słowiczku miłego odpoczynku.
Żużaczku szybko zapomnisz trudy przeprowadzki.
Skaba mnie się chce spać i bez ciąży;-)

heyoooooooooooo
jesteśmy, było strasznie fajnie, opowiem wam wszystko później, zmęczona troszkę jestem, ale wypoczęta
ale za wami tęskniłam, spróbuję doczytać co u was, choć pewno nie mam szans nadrobić wszystkiego

Wiola - baw się dobrze :tak::tak:

gaga - hejo :-)

Słowiczku - oj to strasznie cie młody urządził :no::-(. nie dziwię sie że dałaś mu w tyłek.

Domicela - ja się właśnie zastanawiałam czemu zaglądasz na wątek życzeniowy a tu nie, zapomniałam, że wyjechałaś :zawstydzona/y:

My jutro jedziemy do Sopotu, wracamy w niedzielę rano :cool:

Idę się pakować, bleeee. Tyle, że jest moja siostra i zajmuje się Mery :-p

Najbardziej boję się drogi, że będzie się ciągnąć w nieskończoność a wówczas w samochodzie będziemy mieli małe piekło, które zafunduje nam nasza ukochana córeczka, następnie my zaczniemy się kłócić i itd.......:confused2:
Dobra idę (jak mówi moje dziecko)

napiszę wam tylko że u nas zero smoka :-) i to bez ani jednego płaczu, przyjechaliśmy do Tylicza pierwsza noc bez smoka, nie upomniałą się, druga noc "ciem lula" a ja jej że nie ma i poszłą spać no i tak zostało strasznie się z tego cieszę,
Maja jeździłą na kucyku mieliśmy tam taką farmę z nauką jazdy no i chodziliśmy z małą, rozgadałą się się że szok najlepsze teksty to "stary (stara) obudź się", "uwaga pierdzioch" no i gada wierszyki jak najęta, wogóle się zmieniła, urosłą, żarłą tam na potęgę

reklama
nasz kot właśnie z4żarł Majce szynke a ta lata za nim z łyżką i wołą "gonię cię zuzia, świntucha jesteś zuzia" no leję :-)

Do góry