reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Ja tez jak Żużaczek z dala od leków i poki co tez ciepla pieluszka i masaz ale wole miec cos pod reka w razie gdyby sie juz mocno meczyła na szczescie rodzina przyjezdza do nas z niemiec i maja mi to przywiez.
Jak słysze o maltretowaniu dzieci to chyba bym takiego zatłukła. Normalnie to jakies zwyrodnialce chorzy psychicznie, a nasze prawo oczywiscie bardziej przyjazne przestępcy niz ofiarze :mad:
Anecik a gdzie Ty mieszkasz ??
Marta mam nadzieje ze mala obejdzie sie bez zastrzyków, na szczescie lekarka najpierw zastosowała taką zawiesine a w razie czego to dopiero zastrzyki....w takim razie zycze Wam pomyślnego posiewu :)

reklama
Taaa...polskie prawo...Pewnie orzekną niepoczytalność i umieszczą w psychiatryku.Zreszta nawet w więzieniach nie maja aż tak źle.Kara śmierci na takich!!!
Ja się tak zastanawiam nad tym,kiedy powinnam dostac miesiączkę?Czy któraś z Was,która karmi butlą już miała?W necie różnie piszą...Dominiś już śmieje się całkiem świadomie i poweim Wam,że to naprawdę rozbraja serducho,prawda?

Evelinka ja okres dostalam po 6 tygodniach :mad:. . Myslałam, że dłużej ta swoboda potrwa.
Justynka a po co Ci Saab? Ja Bibiemu daje Lefax na kolke. Po co dzidzie faszerować jak jej nic nie dolega? Monika

Mobugaj ja generalnie małą trzymam z dala od tych wszystkich leków, nawet z herbatką sie ociągałam zeby jej dac dopiero lekarka mnie przekonała. A saab ta lekarka mi poleciła bo po tym biseptolu na te bakterie moze dostać bóli brzuszka i wtedy to jej pomoze bo oprócz tego ze dobre na kolke to i na rozne bóle brzusia ale poki co troche postęka i uspokaja sie wiec nic jej nie daje i obym nie musiała.
Faktycznie nie ma nic cudniejszego niz ta buzinka roześmiana!

Hej Dziewczyny, właśnie nadrobiłam zaległości, niby jak teściowa jest to powinnam mieć więcej czasu, tylko jakoś dziwnie jest odwrotnie, jutro już wraca Adam ze "szkolenia" - łowienie ryb na morzu, też o takie "szkolenia" poproszę, ale ja mu teraz dam, wyspał się, odpoczął, więc weekend będzie dla mnie ;D
Roksanka od jakiś 3 dni zaczęła zaciskać mocno piąstki, nie cały czas ale często, za to śpi zawsze z otwartymi, czy któraś z was coś wie na ten temat? w poniedziałek idziemy na szczepienia to dopytam jeszcze pediatry, nie wiem tylko czy się martwić ???
Współczuję wam z tymi kolkami i z ulewaniem, ale to pal licho w porónaniu z kolką, my narazie mamy cały czas wodniste kupki i płaczemy przy bączkach.
Przywrócić kare śmierci - to były moje pierwsze słowa na to co się stało, zwyrodnialec pieprzony!!! Płakać mi się chce, jak tak można!!!

anika moja tez piąstki zaciska mocno, czasami aż jedna jest mocno fioletowa, ale zaraz je rozluźnia, śpi też z otwartymi, zaciska głównie jak się skupia nad kupą, przy jedzeniu, no i jak jest bardzo zajawiona jakąś zabawką, generalnie wtedy gdy sie koncentruje, a jak jest taka wylajtowana to ma otwarte łapki

hej!!
Ja to bym tego zwyrodnialca umieściła w więzieniu i kazała ze 20 chętnym zrobić z nim to samo co on z synem a potem kara śmierci!!
Anika i Gaga mój Tomek ma tendencje do zaciskania piąstek neurolog zabronił wkładać w rączki grzechotki i palce aby nie utrwalać tego nawyku.
Justyna mieszkam niby w 70 tyś mieście Kędzierzynie - Koźlu...
We wtrorek mamy pierwsze zajęcia z rehabilitantem zobaczymy co powie... od neurologa dostaliśmy specjalną książeczkę jak symetrycznie nosić dziecko.
Jutro pierwsza wielka wyprawa z tomciem .. jedziemy do teściów 100km... mam lekkiego stracha!!
Moja kuzynka urodziła wczoraj córcie Elizę 55 cm i 3650!! Dostała 3 kroplówki z oksytocyną i rodziła 12 godz. Pamiętacie jeszcze jak rodziłyście? To było tak dawno...
Pozdrawiamy

dziewuszki, czy waszym maluchom tez tak w brzuszkach baczki chodzą?? Witkowi tak strasznie brzęczy, ze zaczynam się martwić :-[

reklama
żużaczku ale te chodzące bączki go bolą? bo jak dla mnie to oznaka że kiszeczki pracują.
Czy wasze pociechy też już robią śmierdzące kupki?

Gaga oczyma wyobraźni widziałam tego lekarza w kołnierzu gipsowym, chyba by mu było do twarzy hihihi

Do góry