reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No to ładnie,niedługo sam zostanę,ale i tak życzę Ci Gaga,żebyś rzeczywiście szybko wróciła z dzidzią.A swoją droga ciekawe,co u Aniki... ??? Miłej nocki życzę Wam wszystkim :)

reklama
anika może już z maluszkiem, super by było
mnie nic nie bierze więc pewnie poleżę sobie w szpitalu, evelinka tobie też życze szybkiego i mało bolesnego rozdwojenia
miłej nocki

witam z samego ranka
oczywiście jak zawsze 2w1, przez ten szpital nie bardzo sie wyspałam, na 8 mam się stawić więc trzeba zacząć dopakowywać torbę, oby to potrwało jak najkrócej
dziewczyny 2w1 trzymajcie się i rozdajajcie się
a mamusie żebyście miały jak najmniej problemów z maluszkami
do zobaczenia mam nadzieję na początku przyszłego tygodnia

No to gaga trzymamy kciuki.Już najwyższa pora na Ciebie. A za mną pierwsza noc z maleństwem w domciu. Karmiłam ją 4razy,jak się budzi to tak tylko kwili nie płacze,dostała cycusia i śpi dalej i chyba ze 2 kupki mi zrobiła.A ja nadal na jednym póldupku, bo szwy nie tak się goją i mam maści i okłady i czekam kiedy to pomoże.Po pierwszym tak nie miałam.Przesyłam zdjęcie malutkiej robione jeszcze w szpitalu.
oliwja0159up.jpg

ja wczoraj bylam u gin, powiedziala ze dzidzia ma 4kg! az niemoge w to uwierzyc. na ktg wyszlo zero skurczy. jak do nastepnego piatku nic sie nieruszy to jade do szpitala ( tak powiedzial gin)pozrawiam ;D

hej!!
Happy gratulacje!!!
Słowiczku dzięki serdeczne za obszerną relację!!
Mój mały ma dziś dzień!! Co 1,5 godziny chce cyca!!
Musimy jakoś przetrwać te ulewania i kolki i to straszne krztuszenie się!!
Niebawem chyba przeniesiemy się do sierpniowych dzieciaczków???
Tyszkowska co do wagi maleństwa to nie jest to zbyt precyzyjne mnie mówili że będzie ze 4 kg a Tomuś urodził się 3790.
Gaga powodzenia!!
Pozdrawiam!!

Kurde wlaśnie odkrylam dzial lipcowe dzieciaczki, ale ja się nie chce przenosić :-[! Ja się czuje sierpniową mamą! Monika

reklama
hej!!
Monika to zostań i poczekaj jak będzie dział sierpniowe dzieciaczki!! Ja tak mam zamiar zrobić. Mój Tomuś tez się w lipcu urodził.... ale miał w sierpniu!!
Pozdrawiam

Do góry