reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Czesc Dziewczyny,a u nas sloneczko swieci i jest cieplo:-) .Spacerek mamy juz zaliczony,ale o spaniu mowy nie ma bo Maximilian pospal dzisiaj do 10.15.Na pewno padnie mi o 18 i wieczor mam z glowy:no: .

reklama
Boshe jak mi się nic nie chce, nawet czytać książki :no: Pogoda depresyjna, na dodatek nie lubię kiedy wiem, że nie mogę wyjść z domu :wściekła/y:

A my skorzystałyśmy z okazji,że przestało padać i byłyśmy na spacerze , niedługim ale wystarczyło żeby się wywietrzyć...
Niedawno zrobiłam naleśniki z jabłuszkami i Julka wtryniła całego wielkiego naleśniora, a oprócz tego jeszcze miseczkę wczorajszego żurku z ziemniakami i marchewką:szok::szok:, popiła Leonem , zagryzła bułką:szok:. Ja nie wiem co się jej stało ale jakbym jej dawała to by jeszcze jadła.....

I jak się najadła to w końcu zajęłą się sama sobą i przestała marudzić...ufff

A wiecie ,że ja mam jeszcze pelargonie na balkonie i one cały czas kwitną....
a 25 lat temu był śnieg i mróz....i ja to nawet pamiętam....

Mam pytanko. Zamawiałyście może kalendarze z dziećmi na allegro, oczywiście z waszymi dziećmi ;-) :confused: Bo ja bym chciała i nie chodzi mi o cenę a o jakość papier kolory. No i nie wiem u kogo????????????? Napiszcie czy u kogoś zamawiałyście.
ja zamawiałam fotogocha i bardzo polecam, w tym roku robię sama kalendarze od a do z, ale może u nuch wydrukuję :)

zaraz kłade Ola ...musiałam sobie udoić dzisiaj mleka bo cycki mam jak balony.... jak narazie wczystko dobrze z odzwyczajaniem od cycuchów....no i ja jestem zadowolona....i jakas taka z wiekszym życiem...a i mdłosci dzisiaj mniejsze....:-D :-D :-D
trzymajcie kciuki za to zeby olo szybko usnoł...i w nocy było dobrze...jak sie ciesze ze juz bez cycusiów.... :-) :-) :-)

reklama
marynarska odsłona Majeczki
06c88feaf3033cfc.jpg

Do góry