reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A ja już nigdy więcej nie pochwalę mojego Łukasza!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero co pisałam, ze ładnie je a teraz z 240ml mleka zostawił 100ml. I co, nocka do bani...
Spadam do małego bo cosik zaczyna popłakiwać.
Dobrej nocki.

reklama
słowiczku Majka nawet jak zje 210 mleka z kleikiem to i tak po 4-5 godzinach woła o papu ;D

atol mój mąż to dokłądnie jak twój :) jakbym o swoim czytałą

ja to doszlam do wniosku ze jak sie urodzi dziecko to u kobiety wszystko schodzi na dalszy plan i dziecko jest najwazniejsze, a u faceta on jest zawsze numer jeden i koniec. Stad te nieporozumienia
Ja tez niezbyt lubie chodzic z Hania na spacer tez bym wolala ja polozyc do lozeczka i pograc sobie na komputerze ale ide bo wiem ze to wazne dla dziecka byc na powietrzu, nato miast facet? Szkoda slow normalnie...
Teraz sie juz oczywiscie polozyl, chyba sie bal ze bede mu zrzedzic i wolal zejsc z oczu ale i tak bede zrzedzic co najmniej dwa dni albo i dluzej

aaaaaa zapomniałam wam powiedzieć co mój dziś powiedział. Ja tynkuje oczywiście koszulinka cieniuchna i majteczki i cała mokra, ręce do ziemi a ten leży nałóżku (pilnuje Majki) popija herbatkę i mówi żebym podniosła ręce, a ja po co, no to stwierdził że jak tak kłade ten tynk, to tak całkiem fajnie wyglądam ;D i taka mam figurkę niezłą, myślałąm że dziada szpachelka potraktuje !!!!!!!!!!!!!!!! potem się spytał czy znowu tą swoja sałate będe dzis chrupać

słowiczek pisze:
atol pisze:
ja to doszlam do wniosku ze jak sie urodzi dziecko to u kobiety wszystko schodzi na dalszy plan i dziecko jest najwazniejsze, a u faceta on jest zawsze numer jeden i koniec. Stad te nieporozumienia

Atol święta racja!! Faceci są poprostu e g o i s t a m i !!!!!!

popieram mój dokłądnie tak samo

reklama
atol to dzień przed moimi urodzinami :)
wklej nam koniecznie zdjęcia

oj chyba idę zadymić z pieskiem i do łózia, jak zasnę przed moim to może nie poigramy dziś :)

Do góry