reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja też ze spacerku wróciłam i niedługo kąpać będę potworki moje.

A ja jeszcze nawet nie zapisałam się na prawko............
Ale niedługo mnie to czeka. Prawdopodobnie na jesień zrobię, bo teraz nie wyobrażam sobie jazdy w te upały... Agata, gratuluję odwagi i wiary w siebie. Mi też przydałoby się tego, bo boję się cholernie a chcę-jak cnotka niewydymka... ;D ;D

Mailen, masz rację, co faceci mogą wiedzieć o porodzie... Mój twierdzi,. że wie co nieco bo rodził ze mną dwa razy ale o bólu to oni naprawdę nie mają pojęcia...

reklama
Witam po spacerku :).

Agata,o ile sie nie myle to Ty dopiero zaczelas z tym prawkiem i piszesz,ze zostalo Ci jeszcze 24 godz.Ja nawet nie chce pisac ile godzin juz przejechalam :( :-[.Pamietasz,ze trzy tygodnie temu oblalam pierwszy egzamin (w ostatnich 10-ciu minutach :mad:,ale bylam wsciekla i rozczarowana).Wczoraj zaczelam jazdy na nowo,no i na nowo jestem w stresie.Lubie prowadzic autko,ale jak pomysle o egzaminie to mi sie od razu rece trzesa :(.Pomimo tego CHCE to prawko,bo wtedy bede mogla calkiem inaczej planowac moje wolne chwile i dni :D.Agata zycze Ci DUZO powodzenia.

zaneta to odważna byłaś, ja bym chyba nie ryzykowała

ehhhhhh te upały mnie dobiją i tak ponoć do piątku

zuzaczku jak tam z Tobą ???

U mnie znowu leje.... Julka mi pokazuje rogi bo siedzi duzo ludzi w pokoju przy kolacji graja w turka a ona nie chce mi spac mleka tez nie chce jesc. Normalnie grymasi i ja znowu bede miala z nia przeboje.

Domicela, daj trochę tego deszczu.

Moje też poszły spać, ale głodne....................... Bo oczywiście mleko jest ostatnio beeeeee. I też były przeboje ze spaniem. Ja się chyba wykończę nerwowo, męża jak zwykle nie ma. Dobrze że byli moi rodzice, bo tak musze się codziennie teściów prosić, żeby mi pomogli a tego mam dość.

Idę chwilę odpocząć.

reklama
Do góry