reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
I cos dla zasmuconych:

Idzie oślepiony Jurand ze Spychowa drogą. Widzą go jacyś ludzie i pytają:
- Gdzie cię tak urządzili Jurandzie?
Jurand, jako iż nie miał również języka, pokazuje w powietrzu znak krzyżaków. Na to ludzie:
- Nie gadaj! Na pogotowiu? [!!] !

Pewnej nocy zona zauwazyla swojego meza przy kolysce ich nowonarodzonego dziecka. W ciszy obserwowala meza. Kiedy patrzyl w dol na spiace malenstwo, zauwazyna na jego twarzy mieszanke emocji: niewiare, watpliwosc, rozkosz, zdziwienie, zauroczenie, sceptycyzm. Wzruszona tym niezwyklym przejawem glebokich uczuc, kobieta podeszla do meza i przytulila sie do plecow, obejmujac go ramionami.
- Dam grosik za twoje mysli - szepnela mu do ucha.
- To niesamowite! - odpowiada maz - Po prostu nie moge sobie wyobrazic, jak oni robia takie kolyski tylko za 29.99 zl!

Przychodzi facet do filharmonii pytać sie o prace.
- Ma pan wykształcenie muzyczne?
- Niestety nie.
- To co chce pan tu robić, przeciez to filharmonia...
- Widzi pani, ja potrafie wypierdziec kazdą melodie, musze miec tylko nuty.
- Co pan powie [??] Prosze oto one.
Facet patrzy na nuty i zaczyna pierdzieć zgodnie z nutami.
Pracownic filharmoni nie moze uwiezyc w to co zobaczyła i biegnie do dyrektora.
- Dyrektorze, mam tu faceta który potrafi wypierdzieć melodie z nut. Niech pan sam posłucha.
Dyrektor zdziwony podchodzi do faceta daje mu jakies nuty a facet na nie patrzy i po chcwili pierdzi melodią z nut.
Dyrektor w szoku!
- A potrafi pan wypierdziec symfonie bethowena [??] ?
- Prosze mi tylko dać nuty - odpowiada facet
Dostaje nuty i patrzy chwile po czym mówi:
- Nic z tego nie wyjdzie...
- Dlaczego? - pyta sie dyrektor
Facet pokazuje na nuty i mówi:
- W tym miejscu i w tym bym się zesrał

zuzaczek zajebista jestes ;D już mi się humorek poprawił, a miałam przed chwilą wredny, dowiedziałam się że moje dwie koleżanki ze szpitala uordziłi Karolka i Bartusia aż sie popłakałąm ze szczęścia że wszytko poszło im dobrze, a potem mi się przykro zrobiło że ja jeszcze nie mogę mojej Majuni na rączki wziąść, no ale się teraz pośmiałąm i jest ok

Jeśli chodzi o ruchy to 10 na dobę !!!!!!!!!!!!! no to moja mała robi norme za cały pułk!!!!!no to już sie nie martwie 10 to mam w jednej serii ;D

cześć dziewczynki
nie zaglądałam tu od wtorku, ale później poczytam, co tu się działo. Na razie spieszę donieść, że jeden sierpniowy dzieciaczek już jest (a może któraś w międzyczasie też już urodziła?).
Oto Marek, 4080 g żywej wagi, urodzony we wtorek o godz. 23.10. Półtorej godziny temu wróciliśmy do domu.
Serdecznie pozdrawiamy wszystkie dzieciaczki w brzuszkach u mam. Reszta relacji - w wolnej chwili.
hpim0663a8gr.jpg
[/URL][/imh]

Goga jestem w szoku. Moje gratulacje! To masz złoty medal - 1 miejsce. A dzidziuś prześliczny!!! Ale ma fajne włoski i wygląda na tłuścioszka. Ja też już chce......tak Ci zazdroszcze!

Moje gratulacje Goga, zastanawiałam sie gdzie sie straciłaś ??? Taki prześliczny maluszek sierpniowy juz jest - az mi sie oczy mokre z wrażenia zrobiły !! Trzymajcie sie cieplutko i koniecznie czekamy na relacje !!!!!!

Żużaczku aż sie popłakałam ze śmiechu. Rewelayjne masz te kawały! No teraz to już mi sie cały czas gęba cieszy ;D

reklama
Goga najserdeczniejsze gratulacje. Śliczniutki syneczek.

A może w tym moim śnie to właśnie była Goga a nie gaga?? No teraz powinna być anecik. Zobaczymy...

Pozdrawiam mamusię i synka i te mamy 2 w 1 też.

Do góry