reklama
Mój mąż mówi że chudne w oczach ja sama w lustrze widze, że faktycznie jest coraz lepiej co potwierdza moja waga elektroniczna jednak ciężko mi sie wbić w spodnie które nosiłam przed ciążą :-( no nic jeszcze troche poczekam na efekty ;-)
Uparcie cały czas smaruje sie żelem poporodowym mustela :-) mam nadzieje, że efekty będą zadowalające :-)
Uparcie cały czas smaruje sie żelem poporodowym mustela :-) mam nadzieje, że efekty będą zadowalające :-)
Raabit ja nawet nie mam czasu na smarowanie się balsamami, dzisiaj w łazience towarzyszyły mi dwie damy, jedna w foteliku a druga wycierająca gąbką podłogę i kąpąca rybę. Warunki trudne, ledwo mam czasem czas się ogolić, na balsamy czas przyjdzie kiedyś..hihi..
Claudi czemu słoniątko??
Claudi czemu słoniątko??
Naur ja ostatnio smarowałam sie żelem poporodowym mustela siedząc w ubikacji bo nie miałam czasu żeby spokojnie to zrobić wiec musiałam sobie jakoś dać rade :-) a Ty to dopiero masz sytuacje dwie małe damy w domku wiec dla ciebie to już wogóle nie zostaje żadnego wolnego czasu :-(
Lidka ja nie mam czasu na baby blues, bo za dużo sie dzieje
Dziewczyny pisałyście o hemoroidach. Jak sobie z tym radzicie? czy można to jakoś leczyć? napiszcie coś o tym jak znajdziecie chwilke czasu
Lidka ja nie mam czasu na baby blues, bo za dużo sie dzieje
Dziewczyny pisałyście o hemoroidach. Jak sobie z tym radzicie? czy można to jakoś leczyć? napiszcie coś o tym jak znajdziecie chwilke czasu
Antylopka
Potrojna mamuska
raabit jutro Ci napisze, bo musze odszujac tegp fragmentu w ksiazce
reklama
Podziel się: