reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Ola mi Julka wyssała aż z okładem, ale skóra na brzuchu została aż się siłowni i basenu doczekała, dopiero jak mięśnie podszlifowałam to zeszło całkiem. I dupsko też co nieco obwisłe, chociaż nie grube.

reklama
Mój mąż mówi że chudne w oczach :tak: ja sama w lustrze widze, że faktycznie jest coraz lepiej co potwierdza moja waga elektroniczna :tak: jednak ciężko mi sie wbić w spodnie które nosiłam przed ciążą :-( no nic jeszcze troche poczekam na efekty ;-)

Uparcie cały czas smaruje sie żelem poporodowym mustela :-) mam nadzieje, że efekty będą zadowalające :-)

Raabit ja nawet nie mam czasu na smarowanie się balsamami, dzisiaj w łazience towarzyszyły mi dwie damy, jedna w foteliku a druga wycierająca gąbką podłogę i kąpąca rybę. Warunki trudne, ledwo mam czasem czas się ogolić, na balsamy czas przyjdzie kiedyś..hihi..

Claudi czemu słoniątko??

Naur ja ostatnio smarowałam sie żelem poporodowym mustela siedząc w ubikacji :tak: bo nie miałam czasu żeby spokojnie to zrobić wiec musiałam sobie jakoś dać rade :-) a Ty to dopiero masz sytuacje :szok: dwie małe damy w domku wiec dla ciebie to już wogóle nie zostaje żadnego wolnego czasu :-(

Lidka ja nie mam czasu na baby blues, bo za dużo sie dzieje :tak:

Dziewczyny pisałyście o hemoroidach. Jak sobie z tym radzicie? czy można to jakoś leczyć? napiszcie coś o tym jak znajdziecie chwilke czasu :tak:

reklama
Rabbit ja słyszałam że są jakieś super czopki na hemoroidy jak chcesz to moge się dowiedzieć jak się nazywają

Do góry