reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Dzień dobry:*
Co moje sierpniówki takie leniwe jeszcze śpią??? Taka tu cisza.
U nas się tak ładnie dzień zaczął ale coś się zaczyna chmurzyć -chyba będzie padać ;(Agnieszka_72 chyba przełożymy spotkanie-co??
zuzia2012 zapytaj lekarza bo mi powiedział,że absolutnie muszę siedzieć a zakupy to już wogóle myślę,że sporo energii zabierają.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie, ja już młodego do szkoły zawiozłam, śniadanko zjedzone. A jutro chyba wreszcie pójdę na tą glukozę, ale coś wzbraniam się jak mogę. Czyżby jakieś przeczucie:-)
Malinkaizi faktycznie rano piękne słoneczko, a teraz coraz gorzej. Czuję się pominięta w spotkaniu, ale wybaczam;-)

domi78 pisałam wczoraj do ciebie na priv.
Co do glukozy to nie jest aż tak strasznie jak się cytrynkę w ciśnie mi się kojarzy dzieciństwo kiedy się wodę z cukrem robiło w domu na wsi u babci:D

wITAJCIE dZIEWCZYNKI ;) POWRACAM PO DLUZSZEJ PRZERWIE;)

wczoraj wrocilismy z urlopu w polsce i musze stwierdzic ze tyle dni z rodzina to bylo dla nas stanowczo za dlugo juz ostatnie 2 dni nam sie dluzyly baaaardzo. Jednak czlowiek sie przyzwyczaja do mieszkania samemu i nie potrzebuje zbednych rad na zycie, niestety. :wściekła/y:

Ciezko bedzie mi nadrobic te 3 tygodnie czytajac co naskrobalyscie takze chyba sobie odpuszcze i poczekam na biezacy rozwoj wydarzen :p
Zrobilismy w PL troszeczke zakupow dla malego... przewijak, kocyki, troszke ciuszkow z HM nawet firanki do pokoiku mu kupilismy... wczoraj zamowilam lozeczko na ebayu oto link BRAND NEW CHILD LUXURY BABY COT BED WITH MATTRESS | eBay
w polsce zakupilismy materacyk i cale wyposazenie do lozeczka takze mamy juz prawie wszytko oprocz wozka i jakiejs komody na ciuszki malego ;)

Co jeszcze ciekawego z polski hmmm.... zrobilismy sobie obraczki wiec pozostalo isc w usc zabookowac tylko date i przedstawic odpowiednie dokumenty i mozemy byc malzenstwem :D haha
Jedzenie polskie jak zwykle zagarnelo moja dusze i bylam jak opentana, masakra jadlam zeby nie sklamac jak swinia ;/ a najwieksza ochote mialam na zapiekanki i hot dogi z orlenu ;/ hahaha jak i rowniez na klski slaskie z ciemnym sosem i mieskiem mojej babci :D moja ciaze mozna zauwazyc nie po brzuchu tylko po buzi bo mi sie pucalowata zrobila ;)

w lodzi ja i moj A strzelilismy sobie dzien pieknosci w moim ulubioym salonie kosmetycznym poszlismy tam na oczyszczanie manualne twarzy piling kawitacyjny oraz maseczki z alg morskich a co odrobine przyjemnosci i relaxu nalezy sie jak sie tak lata od jednej rodziny do drugiej i jest sie w rozjazdach bo ja pochodze z Lodzi a moj A z okolic wroclawia wec najblizej do siebi enie mamy jakies 5 godzin autem ;)

Zahaczylismy USG wszytko jest ok synuś zostal potwierdzony:)

Wczoraj zaczelo z lewej piersi leciec mi cos taki plyn przezroczysty ale pozstawil plamki na bluzce, czy to mozliwe ze juz mleczko sie zbiera? tak wczesnie? nie zquwazylam zeby moje piersi sie tak bardzo powiekszyly... ma juz ktos tak?
oraz pobolea mnie lewy jajnik czy to mozliwe?

Nie mniej jednak ciesze sie ze moge znow aktywnie uczestniczyc w zyciu mojego ulubionego forum :) caluski i milego dnia dziewczyny ide ogarniac reszte tematow ;)

p.s a czy wiadomo co kruszki nosi pod serduszkiem w koncu ? xx

Ostatnia edycja:
dziewczyny mogę w niepełnym 24 tyg. iść na glukozę? babcia mi do sanatorium jedzie i logistycznie jest mi z nią łatwiej, bo u niej Laurę zostawię :tak:
Doti u mnie do 9 rano jest mąż, a że dzisiaj mamy 3 rocznice ślubu, to dostałam perfumy Mexx :-D:-D:-D oczywiście dla niego nic nie mam, muszę dogadać się z mamą Laurę, jej na wieczór podrzucić i męża zabrać na jakąś kolację :tak:

wypiłam kawkę i trzeba z Diabłem iść na plac zabaw, bo już mi po parapetach łazi, a przed chwilą mi pralkę włączyła :szok: ja nie wiem jak ja dam radę z dwójką...

hej:-)
ja tez od 6 na nogach, całe towarzystwo w odpowiednich instytucjach:-) ja po wizycie w labolatorium..mocz morfologia i cukier robiłam juz 3miesiąc takie same wyniki robie.

zaczęły mi drętwieć nogi i to tak ze lece na łeb naszyje!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze to tylko ucisk macicy!

u nas piękne słonce i ok 11 przejde się na spacer... tylko jakos tak samej dziwnie;-)

Hej dziewczynki:) My niedawno wstaliśmy, słoneczko wychodzi za chmur ale na razie zimno, a na spacer trzeba iśc jakiś z młodym, bo mi dom rozniesie tak jak Twoja irisson. Wszystkiego Najlepszego w takim razie z okazji rocznicy
:-):-)
exotic
Super, że już do Nas wróciłas:)
sempe szybka transport do szczecina i chodz z Nami na spacer:-D

Co robicie na Obiad??, bo mi pomysłu Brak.

A to wybaczam Irisson:-)Zazdroszcze charakteru meza.tzn tego ze dostajesz jakies prezenty i ....dba o twoje skurcze z przytulanek.....itp:-D;-)Hej a na suwaczku masz dopiero 23 tydzien i to poczatek a cukrzyca przewaznie lubi sie rozwijac wlasnie od 24.Chyba lepiej poczekac ,chociaz pewnie jakby miala wyjsc to i teraz by wyszla.Ja bym poszla w 22 zeby mi nie wyszla ale juz za pozno bo od jutra zaczynam 26 tydz:szok:i wcale a wcale nie spieszy mi sie jakos na ta glukoze.odstawie slodkie do nastepnego czwartku i moze w piatek pojde,chociaz nie wiem bo to juz 27 tydz bedzie.I do gina pora by sie kiedys wybrac bo bylam w 20 tyg ale tez mi sie nie spieszy do przezywania tego stresu przed wizyta

reklama
Dzień dobry wszystkim,
ja dzisiaj od rana byłam na forum ale nikt się nie odzywał to się nie wychylałam. Wczoraj ja zakończyłam to nie chciałam tak sama do siebie :-). Ale fajnie, że jesteście.
Właśnie dzisiaj pierwszy raz zamówiłam zakupy spożywczo-chemiczne przez neta z Almy, bardzo jestem ciekawa jak to będzie. Wszystko mi się pokończyło, a mężuś dopiero jutro wraca, syn jakoś niedomaga, do szkoły nie poszedł, sąsiad co zawsze pomoga jakoś wczoraj ani dzisiaj nie mógł. A tyle ciężkich rzeczy chciałam kupić mineralki, mleko, Cola i takie tam więc się odważyłam, bo mi z dużym wózkiem po markecie ciężko - ja mała kobietka jestem. Zobaczymy...

Exotic87 - to możliwe, że z piersi już coś cieknie - moja gin mnie pytała czy już mi leci - chociaż u mnie to jeszcze nie. Jajnik też może pobolewać, chociaż nie wiem czy jajnik dokładnie czy w ogóle brzuszek w różnych miejscach bo się rozciąga. Też mi gin mówiła.

Natasszzka87 - ja dzisiaj na obiad to po najmniejszej linii oporu: mięso z indyka w kawałkach podsmażone i sos słodko-kwaśny z Łowicza i to z ryżem. Mój 17-latek zajada aż mu sie uszy trzęsą.

Irisson - najlepszego z okazji rocznicy ! I jaki fajny prezent dostałaś. Zabierz mężusia na jakąś fajną kolację - z doświadczenia wiem, że facet rozpieszczany działa lepiej. A ja już jestem po 17 rocznicy ślubu ;-)

Domi78 - nie czuj się pominięta, wiedziałam, że jesteś atakowana na priv to już nie chciałam dziewczynom tutaj głowy zawracać. Rozumiem, że spotkanie bez zmian ?

Miłego dnia !

Do góry