reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
Ten 5 tydzień, przynajmniej, dla mnie pojawił sie tak nagle. Ale do 12 tc wydaje się tak daleko. Już bym chciała tej pewności, że wszystko gra.

heh marzenie kazdej z nas :D pozostaje tylko wierzyc ze jest ok i sie nie denerwowac bo i tak na to nie mamy wplywu :)
no to sie teraz zdrowo odzywiamy, nie palimy nie pijemy kawy i nie jemy surowego miesa, ryb i obieramy i myjemy dokladnie owoce!!!!!

Ech nie umiem sobie kawy odmówić :zawstydzona/y: pobudki Maksa o 6 ciążowa senność. Na razie sobie myślę, że nic się fasolce nie stanie ale już niedługo koniec bo drugiego adhd nie strzymam :-D

witajcie ponownie
siedzę sobie w pracy czasem się nudzę więc czytam forum, nadal sie bardzo zamartwiam ale pewnie jak każda z was, dzisiaj robiłam kolejny test bobo strumieniowy i wyszła kreska testowa nadal blada ale troche ciemniejsza niż ostatnio jutro dodam fotkę ( test robiony już nie z pierwszego moczu, ale kreska nachodziła prawie do 5 min nie odrazu),
poza tym z moich wyliczeń wyszło mi że to 4 tydzień, 2 dzień liczone od OM, dzisiaj boli mnie dół brzucha i kregosłup zamartwiam się podwójnie przez ryzyko ciąży mnogiej ( pękły mi 3 pęcherzyki) zastanawiam się czy iść w piątek do lekarza? mój lekarz przyjmuje tylko w poniedziałki i piątki a może zaczekać do następnego piątku? zależy mi na tym żeby na usg było widać ( jeżeli jest ciąża) ile jest pęcherzyków. ( Mój lekarz na każdej prawie wizycie robie Usg dopochwowe) doradźcie będzie coś już widać czy lepiej czekać?

Cześć dziewczyny,
O swojej wymarzonej wyczekanej ciąży dowiedziałam się tydzień temu szalałam ze szczęścia, teraz to do mnie nie dociera, ale boję się o tego maluszka okropnie. Jestem w 4 tygodniu i 4 dniu ciąży, pierwszą wizytę lekarza mam 21 grudnia-nie chciałam wcześniej żeby się nie nie zamartwiać jak zobaczy lekarz tylko sam pęcherzyk a to zwyczajnie może być za wcześnie. Mój mąż oszalał, włączył mu się etap sprzątania gniazda, gotowania zdrowego,nawet rano wcześniej wstał by zrobić mi sałatkę do pracy. To nasz pierwszy dzidziuś więc pewnie sporo panikujemy i stresu co nie miara. Objawów poważniejszych nie mam tylko zgaga, zmęczenie, no ale podobno dopiero się zacznie. Termin według ostatniej @ przypada na 12 sierpnia. Czy bierzecie na własną rękę jakieś witaminy prócz kwasu foliowego?Czy warto przed wizytą porobić jakieś badania, które i tak są płatne i na które nie dostanie się skierowania?
Gratuluję innym mamom.

mgielka na test za wczesnie ja robilam po terminie @ troche czasu i byl taki bladzioch z porannego ze szok!! poczekaj jeszcze a zobaczysz 2 grubasne mega czerwone krechy
:) kakakarolina ja pije czasem taką.. rurke ze az mi nie smakuje wiec juz chyba sobie daruje :)

reklama
karolina ja także nie moge sobie odmówić kawusi, tyle ze ja piję od zawsze raczej mleko z kawą a nie kawe z mlekiem :laugh2: to tak wcześnie Ci mały wstaje ???????? a o której chodzi spać?????????
mgiełka a to dopiero by było jakby były trojaczki :-D mój mąż aż do wczoraj miał nadzieje ze może bedą 2 pęcherzyki bo on marzy o bliźniakach, ale nie tym razem hehe :)

mnie test taki porządny wyszedł dopiero 2 dni po terminie @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry