reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było !!
Gratulacje wszystkim tym które znów zostały lub zostaną mamusiami!!!
Ale te nasze dzieci szybko rosną...:)
poczytuje Was co jakis czas ale nigdy nie mam czasu napisac bo w sierpniu nasz wielki dzien 23 sierpnia w koncu bierzymy ślub :)
Nelka bd miała identyczna sukienkę jak ja i poda obraczki .

co do zabawkek na 2 urodziny polecam drewniane kuchenki albo stragany albo warsztaty rewelacyjna sprawa my mamy kuchenke i uwaga warsztat bo Nelka to pomocnica i naprawde sie sprawdza:)

martynaxyxymartyna pisze:
w sierpniu nasz wielki dzien 23 sierpnia w koncu bierzymy ślub :)
Nelka bd miała identyczna sukienkę jak ja i poda obraczki .

Poda albo i nie poda
:rofl2:. Ale wielkiego dnia gratuluję :tak:.

Mój Tymek właśnie wczoraj skończył dwa latka. Dostał od nas książeczki i ponton w kształcie auta, bo za dwa tygodnie nad morze jedziemy, ale ponton niestety powietrze puszcza. Więc ogólnie od rodziców dostał przypadkowo szmelc :rofl2:. Ale za to zadbałam, by od mojej rodziny za tydzień (za tydzień robimy przyjęcie) dostał porządne prezenty. Od chrzestengo-moje brata kolejkę z IKEI (i już widzę jego radość :-), super się nią bawi u innych dzieci), od moich rodziców garaż Wadera, a od mojego drugiego brata przefajne książeczki: Opowiem ci, mamo, co robią mrówki - Bajerowicz Katarzyna za 36,49 zł | Książki empik.com i Opowiem ci, mamo co robią pająki - De Latour Daniel za 36,49 zł | Książki empik.com .

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo :)
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla wszystkich Dwulatków :)
Kacper mial wczoraj usuwanego wodniaka w znieczuleniu ogolnym, niestety nie wchlonal sie. Dzis juz jestesmy w domku, wszystko ok. Pozdrowienia dla Wszystkich sierpniowych Mam :tak:

Cześć Dziewczyny,
Malinka1980 ściskam, zdrówka życzę

Kuba na drugie urodziny dostał rowerek biegowy. Wcześniej zaprzyjaźnione bliźniaczki pokazały mu co i jak i bardzo mu się podobało więc mieliśmy pewność, że prezent będzie trafiony.
Miał dostać braciszka ale widać mój trzeci syn najgrzeczniejszy ze wszystkich moich dzieci i czeka ładnie do terminu. Jeśli nic się nie wydarzy przez najbliższe dni to 21 sierpnia idę do szpitala a na 22 mam zaplanowaną cesarkę. Trzymajcie kciuki proszę.

reklama
Do góry