reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

A to jakiś grzech że się kilka osób zżyło, zaprzyjaźniło i rozmawiając o intymnych sprawach nie chce żeby miał do tego dostęp cały świat, każda osoba postronna, należąca czy nie należąca do forum? Nie widzę związku z wątkiem głównym. Po co tyle jadu. Takich wątków na BB są tysiące.

reklama
Malinka1980 połowa z nas spotkała się normalnie w "prawdziwim życiu", cały Kraków się zna, Nataszka z K8 znają się, to co też powinnaś o tym wiedzieć? do tego ja mam na fb dziewczyny, które tutaj udzielały się na samym początku (Exotic i Kruszki), które nie mają obecnie czasu na forum, my się "znamy" ponad 2 lata, to jakieś przyjaźnie, koleżeństwo się zawiązało, więc po co teksty o równych i równiejszych?

Kechu jak widzisz jest dużo dziewczyn co chciało pisać, ale chyba nie miało z kim, więc może wątek się rozwinie ;-) ja też teraz siedzę w domu z babami i łaże po róznych forach dla "rozrywki", a czemu się wcześniej nie udzielałaś?

Wiesz po fb można wnioskować, że super :tak: obie pracują, dzieciaki duuże, Exotic robi niezłe "stylizacje paznokcia", na fb rzuca, to chociaż jestem na bieżąco z trendami :-D

zapomniałam, przecież cała Warszawa też się spotkała!

No to super ze jednak jest z kim pogadac :)
Moja kolezanka mnie kiedys w taka zazyla grupe mamusiek wciagnela i jakos sie tam nie odnalazlam. Dziewczyny za dlugo i za dobrze sie tam znaly na kogos nowego :)
To co tam dziewczyny macie dzis w planach? :)

Irisson bo przed porodem udzielalam sie troche na wrzesniowkach bo termin mialam na 12 wrzesnia ale urodzilam wczesniej. Po porodzie nie mialam glowy do forum...troche o nim zapomnialam i dopiero niedawno sobie o nim przypomnialam to napisalam :)

Ostatnia edycja:
Mart81, nie twierdzę, że to grzech, i nie ma we mnie jadu. Po prostu zdziwiłam się, że na 42 rozpakowane mamusie (z których pisała może z 2/3), 25 jest na zamkniętym forum, a przecież od początku były tu poruszane bardzo intymne sprawy, zamieszczane zdjęcia, itd. Widocznie ja trochę inaczej pojmuję przyjaźń i nie wyobrażam sobie poruszania intymnych spraw na jakimkolwiek forum. Ale to tylko moje zdanie. Życzę Wam Dziewczyny wszystkiego dobrego w każdym razie, Wam i dzieciaczkom! :tak:

No to faktycznie - forum umarło śmiercią naturalną. Zawsze uważałam, że zakładanie tzw. tajnych wątków" jest bez sensu, bo właśnie one zabijają wątki główne.

No cóż. Życie :)

reklama
No to macie z rańca ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1395820472.247102.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395820472.247102.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395820472.247102.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 45
Do góry