może wolałaby spać na brzuszku
ianka nasza od jakiegoś czasu załapała, że lepiej jej na brzuchu, w ogóle tak się napina do siadu, jak podaję jej w nocy cyca, jakby myślała, że już sieci, bardzo ją to jara, no i ten brzuszek to uwielbia, położe jej króliczka szmacianego, pogada do niegoi z nim tak zasypia
nie widze
La Remi chciałam jej napisać, może to odczyta, że jeśli nie gorączkuje już to, żeby do dziecka do szpitala jechała, bo u nas dziecko niemowlę umarło w szpitalu Matce Polce na grypę,dziś, podawali w naszym radio; babci to lekarze nie muszą wszystkiego mówić, ale matce to muszą, z resztą matka widzi lepiej objawy, zachowanie dziecka, to jeszcze takie maleństwo, ja bym wolała byc przy dziecku jednak, pozdrawiam i wracajcie do domu jak najszybciej całe i zdrowe
ja co odwaliłam z soczewkami, mąż mi zamówił nowe paczki na allegro; już nie nosiłam z ponad 3 lata, ale teraz chciałam, bo mała zaczyna interesować się : co mam na nosie, łapie, paprze, ciągle mam okulary wybrudzone
co założyłam te soczewki, to na wieczór oczy jak wampiry, białka czerwone, myśłam, że to te soczewki już robią szmirowate, albo, że przy karmieniu struktura łzy się zmienia, i oko szybciej się podrażnia, więc kupiłam krople do oczu i tez nic mi nie poprawiły, w końcu spojrzałam na termicznośc płynu do przechowywania soczewek i okazało się, że ważnośc minęła w 2010r. a ja ponad miesiąc męczyłam się i nie zajarzyłam, roztrzepaniec ze mnie
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
dobrze, że mi się nic nie stało i w końcu to odkryłam
a jaką masz wadę
asia ja mam + 3.5 +4.5
Aia zapomniałam Ci wczoraj pogratulować pierwszego ugotowanego obiadu, tak trzymaj!